Martin Sýkora Futbal

Futbalisti majú nové logo: HLASUJTE, či sa vám páči

Pri príležitosti osláv 110. výročia organizovaného futbalu v Poprade pripravil manažment prekvapenie. Predstavil nové futbalové logo.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti majú nové logo: HLASUJTE, či sa vám páči
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Popradský futbal chce kráčať s dobou. Po nástupe nového klubového vedenia bol jasne zadefinovaný kurz, ktorým by sa mala svetovo najobľúbenejšia hra pod Tatrami uberať.

„Som tu prezidentom dva a pol roka. Rozhodol som sa, že po období konsolidácie klubu ho chceme posunúť niekde ďalej,“ povedal prezident FK Poprad Roman Dvorčák. Súčasťou osláv 110. výročia futbalu bolo fanúšikom a verejnosti predstavené nové logo, v ktorom dominuje orlia hlava, modrá a zlatá farba.

„Na novom logu sme robili niekoľko mesiacov. Vychádza z viacerých princípov. Chceme nadviazať na históriu, na roky 1906 až 1911, kedy sa zrodil organizovaný futbal v našom meste,“ vysvetlil klubový prezident. „Logo nás má spájať s regiónom, návrat k zlatej farbe vyjadruje našu históriu,“ dodal.

Logu dominuje tatranský orol, jeho súčasťou je rok i kombinácia farieb. Na prvý pohľad sa nová popradská futbalová značka páči. „Tatranským orlom sme sa prihlásili k tomuto regiónu. Počas osláv sme predstavili nielen nové logo, ale aj novú hymnu a nové dresy. Podľa mňa to symbolizuje nový klubový reštart do, verím, veľmi úspešnej budúcnosti,“ konštatoval Roman Dvorčák.

Od nadchádzajúcej sezóny teda môžeme popradských futbalistov kľudne nazývať aj tatranskými orlami. Hlasujte s nami celý týždeň, či sa vám nové logo páči.

O 110. výročí popradského futbalu si môžete prečítať tu: http://poprad.dnes24.sk/…rokov-241101

FK Poprad má novú hymnu a logo
9
Galéria
Foto: Peter Handzuš
FK Poprad má novú hymnu a logo
1
Galéria
Páči sa Vám nové logo FK Poprad? Áno
Neviem
Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM