Peter Handzuš Krimi

Fyzický útok na zdravotníka: Daniel (30) skončil v policajnej cele

30-ročný Popradčan fyzicky napadol zdravotníckeho pracovníka na centrálnom príjme. Útočník bol zadržaný a umiestený do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Fyzický útok na zdravotníka: Daniel (30) skončil v policajnej cele
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade obvinil 30-ročného Daniela z prečinu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania a s prečinom výtržníctva.

Daniel (30) sa v sobotu 07.07.2018 krátko pred desiatou hodinou večer hodinou slovne vyhrážal zdravotníckemu pracovníkovi. Stalo sa tak v priestoroch čakárne centrálneho príjmu v budove popradskej nemocnice. „Pri výkone jeho povolania ho slovne atakoval, že ho zabije, že si na neho počká, keď príde na najbližší výjazd. Neostalo však pri slovných vyhrážkach, Daniel pracovníka následne aj fyzicky napadol, päsťou ho udrel do oblasti tváre. Napadnutý muž utrpel pomliaždeniny na tvári s podozrením na otras mozgu. Útočník u napadnutého muža vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Útočník bol zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestený do cely policajného zaistenia. Ak sa Danielovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM