Pavol Hrabovský Rôzne

Gastrofestival, futbal aj hudba: Užite si víkend v Poprade a okolí

Predposledný septembrový víkend nás, okrem jesenného počasia, privíta aj širokou škálou udalostí. Nechajte sa inšpirovať našim redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Gastrofestival, futbal aj hudba: Užite si víkend v Poprade a okolí
Foto: Daniel Goliaš

Malalata

18. septembra o 21.00 hod., Surprise

Už tento piatok, ťa v Poprade čaká jedinečné spojenie balkan beats, gypsy, reggae a world music. DJ duo Malalata ťa obklopí svojou nespútanou show, plnou nákazlivej energie a nespútanej zábavy. Do nášho mesta prichádzajú aj s taškou plnou skúseností. Vidieť ste ich mohli po celej Európe, no predstavili sa aj v Mexiku a Japonsku.

U19 FK Poprad – ŠK Slovan Bratislava

19. septembra o 11.00 hod., Štadión Poprad-Veľká

Popradskí futbalisti kategórie U19 sa predstavia už túto sobotu, na domácej pôde. Proti nim stojí celok z Bratislavy, ktorý momentálne so 16 bodmi, drží prvé miesto v tabuľke. Podarí sa domácim zdolať silného súpera?

Koncerty na garážach PP – XV.

19. septembra o 18.00 hod., Garáže ul. Ľudvíka Svobodu

Po 4 vydarených akciách sa koncerty opäť vracajú na strechy garáží. Posledný tohtoročný koncert privíta čisto slovenskú zostavu. Tešiť sa môžete na kapely:The Wilderness, Hrobar, Tatrofka/Brizolit a Diktät. Nenechajte si ujsť koncert v znamení žánrov punk, trash metal, beatdown, disbeat a uzatvorte sezónu koncertov na popradských garážach.

Sisa Fehér & Vladko Mikláš – Bardo

19. septembra o 19.00 hod., Lahodnosti

Skladateľské duo, Sisa Fehér a Vlado Mikláš, vám predstavia hudbu s unikátnym a moderným zvukom. Ovplyvnení jazzom a slovenskou alternatívou, prenášajú poslucháča do magického sveta, plného gitarových liniek, zvuku basy a harmonizovaných melódií. Živý koncert sprevádza bubeník Petr Nohavica.

Paci Pac a kamaráti TOUR 2020

20. septembra o 10.00 hod., Dom Kultúry

Duo Paci-Pac, prichádza v rámci svojho tour, aj do mesta Poprad. Show pre malých aj veľkých je plná veselých postavičiek, chytľavých pesničiek, krásnych kulís a hromady zábavy. Nechajte sa vtiahnuť do rozprávkového sve­ta.

Nenechajte si ujsť ani túto udalosť v okolí Popradu:

Fest Street Food

18. – 20. septembra od 10.00 hod., Areál Hrebienok Resort Starý Smokovec

Gastronomický festival pouličného jedla prichádza do Tatier. Tešiť sa môžete na vynikajúce jedlo zo zahraničnej a slovenskej kuchyne. Predstaví sa vám široká škála predajcov, ktorí budú servírovať svoje najlepšie kúsky – a to priamo na váš tanier. Tešiť sa môžete aj na hudobný program, no predovšetkým na chutný zážitok.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM