Peter Handzuš Kultúra

Hľadal sa Zdeno z Popradu. Slovanet ho našiel pred popradskou Arénou!

Do Popradu prišla skvelá šou moderovaná Marcelom Forgáčom z Fun rádia. Svoje hity pred Arénou zaspievali viacerí Zdenovia z Popradu a nechýbali ani popradské hudobné skupiny, Ivan Kandráč a rôzne súťaže o ceny od spoločnosti Slovanet.

Ilustračný obrázok k článku Hľadal sa Zdeno z Popradu. Slovanet ho našiel pred popradskou Arénou!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Hudobno-zábavný program pred Arénou Poprad bol inšpirovaný rubrikou Fun rádia „Hity Zdena z Popradu“. V tejto obľúbenej rubrike Fun rádia s moderátormi Juniorom a Marcelom poslucháči hľadajú slovenské slová a texty, ktoré počujú v zahraničnej piesni.

Sprievodným programom akcie Slovanet hľadá Zdena z Popradu boli súťaže o množstvo skvelých cien a koncerty skupín SIX&KRISTY, The Perpetuum mobile, The day off a Ivana Kandráča zo Superstar.

Do súťažného hľadania sa zapojilo množstvo „Zdenov“ a za skvelej moderátorskej šou Marcela Forgáča sa súťažiaci aj diváci vynikajúco zabavili. V tvrdej konkurencii nakoniec päťročné pripojenie na internet od Slovanetu, víkendový pobyt od AquaCity Poprad a ďaľšie ceny vyhral Zdeno Hodul s hitom “Bo me poraži!” od Michel Telo (Ai Se Eu Te Pego).

Naprázdno neobišli ani ostatní účastníci súťaže, ktorí dostali od Slovanetu internet na dva či jeden rok zadarmo a hodnotné ceny od Funrádia a popradského Kauflandu.

Slovanet našiel Zdena z Popradu
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Hľadal sa Zdeno z Popradu. Našli ho pred Arénou Poprad
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM