Peter Handzuš Správy

Hlasujte za najlepších v cestovnom ruchu: V hre viacero kandidátov z okolia

Verejnosť môže do 13. januára budúceho roka rozhodnúť o najlepších v cestovnom ruchu Prešovského kraja.

Ilustračný obrázok k článku Hlasujte za najlepších v cestovnom ruchu: V hre viacero kandidátov z okolia
Zdroj: Severovýchod Slovenska

V online ankete si verejnosť vyberá NAJ zariadenia, zamestnancov a produkty cestovného ruchu. Hlavnou úlohou je oceniť a motivovať ľudí, ktorí pracujú v cestovnom ruchu v Prešovskom kraji, pomáhajú pri jeho rozvoji a môžu byť vďaka svojim kvalitám vzorom pre ostatných.

Do konca novembra 2018 mohla široká verejnosť nominovať osobnosti, produkty, zariadenia a zamestnancov, ktorí prispievajú k rozvoju turizmu v kraji. Navrhovatelia nominácií ostávajú anonymní.

Ocenenie má dve časti – výber odbornej poroty a hlasovanie verejnosti. Odborná porota rozhodne o ocenených osobnostiach v kategóriách celoživotný prínos, vzdelávanie v cestovnom ruchu, podnikanie a rozvoj cestovného ruchu v samospráve. Odborníci tiež rozhodnú o udelení ocenenia NAJ produkt cestovného ruchu 2018.

Online hlasovanie prebieha do 13. januára 2019 a verejnosť v hlasovaní vyberá
najlepšie kultúrno-náučné zariadenie (atrakcia)
NAJ informačné zariadenie
NAJ reštauráciu
NAJ ubytovacie zariadenie
NAJ zamestnanca
najobľúbenejší produkt

„Kvalitné služby, ochotný personál a atraktívne produkty lákajú návštevníkov a podpisujú sa na raste turizmu v regiónoch i celom kraji. Už samotné nominácie v týchto kategóriách sú uznaním dobre odvedenej práce,“ uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Víťazi si ocenenia prevezmú už tradične na najväčšej slovenskej výstave cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Bratislave, v expozícii Prešovského kraja vo štvrtok 24. januára 2019. Ocenenie Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja pripravuje Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska už od roku 2014.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM