Monika Gécziová Hokej

Hokejová fanzóna pred popradskou arénou ožila: Pozrite si kompletný program počas šampionátu

Fanúšikovia hokeja sa dočkali. Hokejové majstrovstvá sveta hostí tento rok Slovensko a okrem Košíc a Bratislavy môžeme pod holým nebom fandiť aj v Poprade. Fanzónu oficiálne otvorili pred prvým zápasom a počas nasledujúcich dvoch týždňov to tu bude žiť hokejom. Pozrite si program.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová fanzóna pred popradskou arénou ožila: Pozrite si kompletný program počas šampionátu
Foto: Monika Gécziová

Fanzóna pred Arénou Poprad oficiálne otvorila svoje brány v piatok 10. mája o 15:30. Slávnostne ju otvorili zástupcovia mesta, hokejového klubu HK Poprad a Prešovského samosprávneho kraja. V programe sa predstavili hudobníci i tanečníci a na veľkoplošnej obrazovke mohli prítomní sledovať oficiálne otvorenie Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2019, ako aj prvé zápasy počas celého víkendu.

Počas celého šampionátu, čiže nasledujúce dva týždne bude fanzóna otvorená každý zápasový deň, a to hodinu pred prvým zápasom a zavrie sa hodinu po poslednom zápase. Okrem vynikajúcej hokejovej atmosféry si tu fanúšikovia môžu vychutnať koncerty slovenských interpretov, moderované vstupy a rozhovory so známymi ľuďmi z hokejového prostredia, ako i súťaže o vstupenky a najmä živé prenosy zo všetkých zápasov na svetovom šampionáte.

V rámci jednotlivých fanzón bude k dispozícii aj interaktívna zóna s aktivitami pre starších či detská zóna pre tých najmenších s maskotom majstrovstiev sveta Macejkom. Každý fanúšik sa bude môcť vyzbrojiť aj dresmi, šálmi a ďalším oblečením v stánku s merchandisom slovenského hokeja. Chýbať nebude ani gastro zóna. Vstup do hokejovej fanzóny je zadarmo.

Slávnostné otvorenie hokejovej fanzóny pred popradskou arénou
54
Galéria
Foto: Monika Gécziová
Program hokejovej fanzóny v Poprade
1
Galéria
Video: Monika Gécziová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM