Monika Vengrínová Hokej

Hokejoví fanúšikovia si prídu na svoje: Tatranský pohár sa už blíži, vstupenky niektorých vyjdú iba jediný cent!

Tradičný Tatranský pohár sa nezadržateľne blíži. Už o týždeň sa hokejoví fanúšikovia znova stretnú na popradskom zimnom štadióne a vychutnajú si zápasy v podaní domácich Kamzíkov a ďalších troch zahraničných tímov. Aké budú ceny vstupeniek a kto zacvaká iba jediný cent?

Ilustračný obrázok k článku Hokejoví fanúšikovia si prídu na svoje: Tatranský pohár sa už blíži, vstupenky niektorých vyjdú iba jediný cent!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Tohtoročnými účastníkmi turnaja, ktorý sa bude konať 20.-22.augusta bude okrem domáceho Popradu hrajúceho v Tipsport Extralige, HC Slavia Praha z 1.českej ligy, Junosť Minsk z bieloruskej extraligy a tím Graz 99ers z rakúskej EBEL ligy.

Vstupenka na jeden zápas bude stáť 3 eurá, zvýhodnená vstupenka na dvojzápas v jednom hracom dni 5 eur. Deti do 130 centimetrov sa na zápasy dostanú za 0,01 eur.

Vstupenky bude možné zakúpiť v pokladni zimného štadióna a cez sieť Ticketportál. Predaj vstupeniek bude prebiehať od štvrtka 20. do soboty 22. augusta vždy od 14.00 h do konca druhej tretiny prvého zápasu hracieho dňa a potom od 17.00 h do konca druhej tretiny druhého zápasu v danom hracom dni.

V každý hrací deň bude možné zakúpiť vstupenky na akýkoľvek zápas 68. ročníka Tatranského pohára. Vstupenky nebudú vystavené na konkrétne miesta v hľadisku. Výber miesta na sedenie tak bude voľný.

Program 68. ročníka Tatranského pohára v hokeji v Poprade:

Štvrtok 20. augusta:
Junosť Minsk – Slavia Praha (15.00)
HK Poprad – Graz 99ers (18.00)

Piatok 21. augusta:
Graz 99ers – Junosť Minsk (15.00)
HK Poprad – Slavia Praha (18.00)

Sobota 22. augusta:
Slavia Praha – Graz 99ers (15.00)
HK Poprad – Junosť Minsk (18.00)

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM