Krimi

Hororové chvíle v popradskom podchode: Mladíka tu ozbíjala trojica tínedžerov!

Trojica tínedžerov (17,17,18) z Veľkej Lomnice si trúfla na Kežmarčana (19). Snažili sa ho obrať o všetko, čo mal pri sebe. Policajti sa však činili.

Ilustračný obrázok k článku Hororové chvíle v popradskom podchode: Mladíka tu ozbíjala trojica tínedžerov!
Zdroj: Mesto Prešov

K samotnému skutku došlo v utorok 1. februára 2022 krátko pred 19.00 hod. v Poprade, pri železničnom podchode pri chodníku pre peších. Na voľnom priestranstve, trojica tínedžerov (17,17,18) z Veľkej Lomnice lúpežne prepadli 19-ročného Kežmarčana.

Lúpežné prepadnutie

Sprvu žiadali od neho cigarety, potom chceli aby im pripálil a napokon požadovali aj to, aby im Kežmarčan ukázal čo má v tzv. ľadvinke. Neskôr došlo k tomu, že ho chytili a prehľadali mu všetky vrecká. Vzali mu zapaľovač, fajku na tabak, slúchadlá i redukciu na nich,“ informuje o detailoch prepadnutia Jana Ligdayová, prešovská krajská policajná hovorkyňa.

Napadnutý muž sa podľa polície sa niekoľkokrát snažil ujsť, nakoniec sa mu to podarilo. Pri tomto útoku Kežmarčan neutrpel zranenia vyžadujúce si lekárske ošetrenie. Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru, ktorý naďalej vykonáva potrebné procesné úkony.

Rýchly zákrok

Policajti sa v tomto prípade činili a v ten istý večer bola obmedzená osobná sloboda trojici z obce Veľká Lomnica. Okresným vyšetrovateľom v Poprade bolo možné na základe získanej dôkaznej situácie vzniesť obvinenie týmto osobám za uvedený skutok, ktorý bol spáchaný formou spolupáchateľstva. Momentálne sú obvinení muži umiestnení v cele policajného zaistenia.

Foto: Ilustračné

Témy, ktoré hýbu Slovenskom:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM