Monika Vengrínová Krimi

Autobus sa na ceste zrazil s autom, vodičku museli vystrihovať!

AKTUALIZOVANÉ! Nešťastné chvíle na ceste. Pri nehode, ku ktorej došlo dnes, krátko pred 8. hodinou ráno, sa zrazil autobus s osobným autom.

Ilustračný obrázok k článku Autobus sa na ceste zrazil s autom, vodičku museli vystrihovať!
Zdroj: TASR

Pri Ľubovnianskych kúpeľoch smerom na Plavnicu v okrese Stará Ľubovňa sa na ceste zrazil autobus s osobným autom. Operačný dôstojník z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Starej Ľubovni uviedol, že nehoda sa stala krátko pred 8. hodinou.

„Naši tam ešte momentálne zasahujú, podľa mojich informácií je už cesta smerom na Plavnicu v jednom pruhu sprejazdnená. Naši príslušníci museli z osobného auta vystrihovať vodičku osobného vozidla. Záchranári ju následne v sanitke oživovali a odviezli do nemocnice. Podľa toho, čo viem, tak by mala byť nažive,“ uviedol operačný dôstojník s tým, že podľa všetkého sa už nikto iný pri nehode vážnejšie nezranil.

Na mieste stále zasahujú príslušníci zo Starej Ľubovne a Ľubotína, ktorí sa snažia odstrániť následky dopravnej nehody a cestu úplne sprejazdniť. Hasiči z okresu však majú v dôsledku sneženia a klzkej vozovky nahlásených aj viacero áut v priekope, najmä smerom na Pusté pole.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM