Tlačové správy

Horúca správa: Kandidatúru na poslancov ohlásili Marián Barilla s Arne Krotákom!

Kým 38-ročný riaditeľ Správy a údržby ciest PSK Marián Barilla je skúseným poslancom, pre 42-ročného legendárneho popradského hokejistu Arne Krotáka ide v komunálnych voľbách o premiéru. Kandidovať budú vo volebnom obvode č. 2 na sídliskách Juh a v mestskej časti Kvetnica.

Ilustračný obrázok k článku Horúca správa: Kandidatúru na poslancov ohlásili Marián Barilla s Arne Krotákom!
Zdroj: Dnes24.sk

Čo Vás vedie ku kandidatúre za poslanca MZ?

  • Marián Barilla: Je to podpora, ktorú cítim od mnohých Popradčanov. Mnoho problémov sa nám spoločne podarilo vyriešiť, mnohé úlohy nás však ešte stále čakajú. Chcem aj naďalej pomáhať a pokračovať v začatej práci s cieľom pomôcť mestu a jeho obyvateľom dosiahnuť ďalšie pozitívne výsledky.
  • Arne Kroták: Celý život sa venujem športu v Poprade a naň by som sa chcel zamerať aj ako poslanec MsZ. Chcem čerpať zo svojich skúsenosti a zo svojej pozície by som rád zlepšil podmienky pre profesionálny a amatérsky šport v meste. Deti a mládež by sa mali viac venovať športu a hlavne by mali mať viac prostriedkov a príležitostí na športovanie. O to sa budem ako poslanec aktívne zasadzovať.

Prečo ste sa rozhodli vstúpiť do kampane spoločne? V čom vidíte silné stránky toho druhého?

  • Marián Barilla: Arne je legendou popradského hokeja, veľkým vzorom pre mládež a prirodzeným lídrom. Spája nás silno oblasť športu, v ktorom má jeho slovo veľkú váhu. Spoločne tak môžeme mať na pôde zastupiteľstva ešte väčší vplyv na rozvoj mládežníckeho, profesionálneho a rekreačného športu.
  • Arne Kroták: Marián je aktívnym poslancom, za ktorým vidieť kus odvedenej práce. Je dlhoročným podporovateľom športu, čo vo vzájomnej spolupráci môže doviesť podporu športu na novú kvalitatívnu úroveň. Jeho skúsenosti budú pre mňa užitočné pri vstupe do komunálnej politiky. Myslím si, že spoločne vytvoríme silnú dvojicu.

Čo považujete za najdôležitejšie, čo ste doteraz urobili pre Poprad?

  • Marián Barilla: Za najväčší úspech pokladám to, že Poprad aj v dobe ekonomickej recesie dokázal udržať svoje rozvojové tempo a dokázali sme, že sa to dá aj bez zadlžovania. Mesto sme udržali vo výbornej finančnej kondícii. Som rád, že som sa na tomto výsledku mohol podpísať aj ako člen Mestskej rady a predseda Finančnej komisie.
  • Arne Kroták: Verím, že svojim hokejovým umením som počas svojej kariéry v Poprade robil radosť hokejovým fanúšikom a bol vzorom pre mnoho talentov rodiacich sa v Poprade.

Čo môžu občania od Vás očakávať v prípade zvolenia za poslanca MZ?

  • Marián Barilla: Budem aj naďalej iniciovať a podporovať všetky aktivity, ktoré budú smerované v prospech mesta a jeho obyvateľov. Okrem rozvoja dopravy a športu bude hlavnou náplňou mojej práce riešenie každodenných problémov Popradčanov. Som pripravený vás opäť pozorne počúvať.
  • Arne Kroták: Nielen v športe, ale aj v iných oblastiach budem podporovať to, čo bude pre ľudí v meste najlepšie a najsprávnejšie. Mojim prvoradým cieľom v oblasti športu bude pritiahnuť čo najviac mladých ľudí k športovaniu a ako poslanec sa im budem v našom meste snažiť vytvoriť čo najlepšie podmienky pre svoj zdravý rast a rozvoj.
Horúca správa: Kandidatúru na poslancov ohlásili Marián Barilla s Arne Krotákom!
4
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM