Barbara Dallosová Kultúra

Hrnčiarsky bál v Poprade? Záujem je obrovský... veď sledujte to číslo!

Dlho očakávané podujatie v našom meste sa blíži a zdá sa, že Popradčania sa ho už nevedia dočkať. Záujem je naozaj obrovský, číslo hovorí za všetko...

Ilustračný obrázok k článku Hrnčiarsky bál v Poprade? Záujem je obrovský... veď sledujte to číslo!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Za prvé tri decembrové dni predaja vstupeniek na operetu Hrnčiarsky bál v Poprade v podaní Štátnej opery Banská Bystrica si Popradčania kúpili už 600 lístkov. Na internetovej stránke samosprávy informovali, že o darček mesta Poprad jeho obyvateľom k 70. výročiu spojenia Popradu s Veľkou a Spišskou Sobotou je obrovský záujem.

Predstavenie sa uskutoční 3. januára 2016 o 18:00 hpd. v Aréne Poprad. Vstupenky za symbolické jedno euro sú k dispozícii v Mestskej informačnej kancelárii mesta Poprad od 1. decembra. Poprad si významný historický medzník vo svojich novodobých dejinách, spojenie s Veľkou a Spišskou Sobotou do jedného mestského celku s názvom Poprad, pripomenul odborným programom už 23. októbra v kine Tatran.

Vo vestibule Mestského úradu v Poprade je v týchto dňoch putovná výstava fotografií približujúca premeny mesta a jeho častí počas uplynulých 70 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM