Monika Vengrínová Tlačové správy

Hudba, jedlo, darčeky, nákupy s celebritami: SC Tatry oslávilo prvé narodeniny vo veľkom štýle

Tatry Shopping Center má za sebou prvý rok fungovania. Pri príležitosti osláv svojich narodenín otvorilo dve nové prevádzky, čim sa druhé najväčšie nákupné centrum na Slovensku rozrástlo na dvadsaťosem obchodov, a to na ploche až 40 tisíc metrov štvorcových.

Ilustračný obrázok k článku Hudba, jedlo, darčeky, nákupy s celebritami: SC Tatry oslávilo prvé narodeniny vo veľkom štýle
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Výhodou nášho centra je dostupnosť, prístup, jednoduchosť nákupu a bezpečnosť. Zákazníci prídu, zaparkujú, pohodlne nakúpia a odchádzajú domov. Po prvom roku fungovania k 26 obchodom pribudli ďalšie dva, a to obľúbený Kik, ktorý v Poprade otvoril svoju druhú prevádzku a Kvety Victor, ktorý sem presťahoval svoje sklady, administratívu i predajňu a tak má všetko pod jednou strechou,“ vysvetlila manažérka Monika Hufová s tým, že plánované je i ďalšie rozširovanie.

SC Tatry oslávilo prvé narodeniny tak, ako sa patrí. Nechýbalo skvelé jedlo, dobrá hudba, kopec darčekov a nákupy zadarmo. Tie si užili štyria výhercovia, ktorí za jednu hodinu mali minúť štyristo eur v siedmich obchodoch. Pri nákupoch im asistovali slovenské osobnosti, a to konkrétne hokejista Jozef Stümpel, herec Marek Majeský, humorista Peter Sklár a zabávač Matej Cifra alias Sajfa, ktorý celú akciu i moderoval.

So Sajfom sa kupoval televízor

Práve jeho si za nákupného poradcu vybral výherca Michal Labovský, ktorý si urobil radosť novým televízorom. „Sajfa je super poradca, preto som si ho vybral. Je to riadny týpek. Ja osobne do SC Tatry chodím nakupovať často. Páči sa mi, že je to tu také otvorené,“ premýšľa Michal. Za pravdu mu dáva aj Sajfa: „Ja si myslím, že ľudia majú byť vonku v prírode a nie v nákupnom cente. Sem prídem, zaparkujem, keďže je tu dvetisíc parkovacích miest, tak zrejme zaparkujem vždy, čo je skvelé napríklad oproti hlavnému mestu, kde je s týmto večný problém, vbehnem do obchodu, nakúpim a idem preč. Keď človek ide do nákupného centra, tak sa zamotá, dá si kávičku, toto, tamto. Nevravím, že je to zlé, ale toto je taký rýchly koncept. Nakúpiť a ísť radšej na Popradské pleso“.

Aj z tohto dôvodu v SC Tatry rada nakupuje i Lenka Bemerová: „Chodíme sem často. Páči sa nám najmä skladba obchodov. Najčastejšie zavítame do Best for Baby a keď sme už tu, tak ideme aj inde“. Lenka si za svojho parťáka k nákupom vybrala Petra Sklára. „Nakupuje sa nám úžasne. Hlavne vieme, čo chceme. Kúpili sme základnú záležitosť, ktorou je bugina pre dcéru. Myslím si, že pre žiadnu ženu nie je problém roztočiť za hodinu štyristo eur,“ usmieva sa známy humorista a herec.

„Stümpelovci“ nakúpili za dvadsať minút

Za rekordných približne dvadsať minút nakúpil Jaroslav Nahalka, ktorému radil Jozef Stümpel. „Ja len trošku pomáham, nákupy sú na pánovi zákazníkovi. Ale keď sme už tu, tak sme kúpili aj niečo pre pani manželku, a to parfém a kvety,“ prezradil hokejista. Výhru v súťaži si pochvaľoval aj samotný výherca. „Veľmi ma to potešilo, budú pekné Vianoce,“ tešil sa Jaroslav.

„Rozbiť“ štyristo eur v časovom limite sa podarilo aj Lucii Kyseľovej, ktorá na nákupy prišla s presnou predstavou. „Išlo to rýchlo, už som mala premyslené, čo chcem, čo potrebujem. Chcela som nakúpiť najmä nejaké veci na Vianoce, niečo, čo potrebujeme a tiež si urobiť radosť,“ objasnila Lucia, ktorá si za nákupného poradcu vybrala Mareka Majeského. „S Luckou sa mi nakupuje výborne, lebo to ide veľmi rýchlo. Tým, že ona sama vie, po čom jej srdiečko piští, tak je to veľmi efektívne,“ dodal herec.

Nákup s celebritou v Shopping Center Tatry
36
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Nákup s celebritou v Shopping Center Tatry
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM