Peter Handzuš Basketbal

Iskre nevychádzali útoky. Komárno má mečbal.

Aj v druhom zápase semifinále medzi BK Iskra Svit a MBK Rieker Komárno absentovali na domácej lavičke dvaja americkí hráči. Oslabená Iskra sa v závere nedokázala presadiť cez dobrú obranu hostí a v stredu bude v Komárne bojovať o udržanie v sérii.

Diváci vo vypredanej Iskra Aréne spolu s divákmi, ktorí sledovali videoprojekciu zo zápasu vo vedľajšej telocvični videli v sobotu večer rýchly baketbal. Začiatok Svitu nevyšiel, keď Komárno odskočilo až na rozdiel 17 bodov. V Druhej štvrtine dala Iskra všetky sily do útoku a polčas vyhrala o 3 body. V druhej polovici však Komárno úkázalo taktickú vyspelosť a dobrou obranou nedalo Iskre, ktorá sa snažila hrať na rýchle brejky, šancu zápas otočiť. Mužstvo Svitu, ktoré hralo už druhý zápas v novovytvorenej zostave kvôli absentujúcim Američanom prehralo aj tento semifinálový zápas. V stredu sa v Komárne môže rozhodnúť o prvom finalistovi extraligy mužov v basketbale.

BK Iskra Svit – MBK Rieker Komárno 88:97 (15:30, 31:13, 17:30, 25:24) – stav série 0:2 Najviac bodov: Berkis 32, Henderson 23, Polakovič 11 – Johnson 21, Kratochvíl 15, Jones 14

Foto: Branislav Babjak Video: Peter Handzuš

Iskre nevychádzali útoky. Komárno má mečbal.
1
Galéria
pp-kn
20
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM