Monika Vengrínová Iné športy

Jazdíš na bicykli a láka ťa downhill? Pridaj sa do tímu rovnakých nadšencov

Ak je horská cyklistika to, čo miluješ, práve teraz máš jedinečnú šancu dostať sa do tímu rovnako naladených mladých ľudí. Tatry Bike Team sa teší na nových členov.

Ilustračný obrázok k článku Jazdíš na bicykli a láka ťa downhill? Pridaj sa do tímu rovnakých nadšencov
Foto: Monika Vengrínová

"Náš tím bol založený v roku 2009 Slovenskými popradsko-tatranskými pretekármi v downhille ako reakcia na vtedajšie neprívetivé pretekárske podmienky na Slovenskej Cyklistickej scéne,“ predstavuje tím jeho manažér Gregor Gardoš.

Spočiatku klub združoval talentovaných jazdcov a organizoval neoficiálne tréningy v miestnych lesoch. Prvé úspechy zaznamenali jazdci z tímu už v roku 2011. „Martin Štolc a Oskár Meltzer sa už vtedy pravidelne umiestňovali na popredných priečkach pretekov Slovenského pohára v downhille a Majstrovstvách Slovenskej republiky v kategórii Elite,“ hovorí o úspechoch tímu Gardoš.

V sezóne 2012 Tatry Bike Team pohltil downhillove kluby v regióne a stal sa tak jediným športovým klubom s týmto zameraním v okolí. Na jar pre chlapcov začína nová sezóna, ktorá im môže priniesť ďalšie skvelé úspechy. Teraz máš šancu pridať sa k nim, aj ty.

Vo videogalérii si môžete pozrieť promo video Tatry Bike Teamu z Bachledovej doliny.

Tatry Bike Team
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM