Peter Handzuš Rôzne

Je to tu! Tatry zvrchu si pozrie Lea z Ľubice

Už tento víkend sa na popradskom letisku stretnú milovníci leteckej a automobilovej techniky na 14. ročníku Aero-Moto Víkendu. V našej súťaži ste mohli vyhrať až 150 vstupeniek a hlavnú cenu, ktorou je vyhliadkový let počas víkendovej leteckej šou.

Organizátori z Aeroklubu Poprad sa snažia každý rok prekvapiť niečim novým. Okrem statických ukážok automobilov, a lietadiel „na stojánke“ aj vo vzduchu budú môcť návštevníci tento rok vidieť aj to, ako sa pripravuje gurmánska špecialita. Tou špecialitou je pečený vôl a to je aj správna odpoveď na našu súťažnú otázku.

Ak ste odpovedali správne, možno patríte medzi 47 šťastlivcov, pre ktorých sú pripravené lístky na víkendový Aero-Moto Víkend. Okrem vstupeniek sme vyžrebovali aj hlavnú výhru v našej súťaži. Vyhliadkový let, ktorý venoval popradský Aeroklub, určite poteší Leu Bednárikovú z Ľubice. Srdečne blahoželáme.

Výhercovia lístkov od nás obdržali informačný email. Zoznam výhercov poskytneme organizátorovi Aero-Moto Víkendu. Lístky budú výhercom odovzdané po overení totožnosti vo VIP pokladni.

Ak ste nevyhrali, nevadí. Príďte sa aj tak pozrieť cez víkend na popradské letisko, kde vás čaká kopec zábavy a adrenalínu. Viac o programe Aero-Moto Víkendu sa dočítate [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.136178_A­ero-Moto-Vikend:-Vyhrajte-vyhliadkovy-let-a-pozrite-si-Tatry-zvrchu]TU![/link]

Ako to vyzeralo na minulom Aero-Moto Víkende si môžete pozrieť [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.102624_Bom­ba-na-Aeromotoviken­de]TU![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM