Peter Handzuš Hokej

Kamzíci zabojujú o cenné kovy. Podarí sa starším žiakom obhájiť titul Majstra Slovenska?

Starší žiaci HK ŠKP Poprad budú obhajovať majstrovský titul z minulého roku. Od štvrtka do soboty 3.-5. apríla 2014 sa na zimnom štadióne v Poprade uskutočnia Majstrovstvá Slovenska starších žiakov v ľadovom hokeji.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíci zabojujú o cenné kovy. Podarí sa starším žiakom obhájiť titul Majstra Slovenska?
Zdroj: Dnes24.sk

O titul Majstra Slovenska zabojujú štyri najlepšie tímy: HC Slovan Bratislava, PHK Prešov, HK Dukla Trenčín a domáci HK ŠKP Poprad. Vo finálovom turnaji odohrajú tímy zápasy každý s každým. Začiatok zápasov HK ŠKP Poprad je každý deň o 11:00.

Svoju dominanciu na východnom Slovensku, keď v základnej skupine starší žiaci HK ŠKP Poprad z 21 zápasov 18 vyhrali, dva remizovali a len jeden prehrali, s celkovým skóre 206:35, potvrdili aj v nadstavbovej skupine „Východ-stred“. Vo štvrtok 27. marca odohrali kamzíci posledný zápas nadstavbovej skupiny s Martinom, ktorý na domácom ľade porazili 7:1 (6:0, 0:0, 1:1). Poprad z desiatich zápasov tejto časti dlhodobej súťaže deväť vyhral a len raz prehral.

V nadstavbe nastrieľali kamzíci svojim súperom (Martin, Košice, Prešov, Spišská Nová Ves, Zvolen) 64 gólov a len 20 dostali. So ziskom 18 bodov starší žiaci HK ŠKP Poprad vyhrali nadstavbovú skupinu „Východ-stred“. Druhým postupujúcim na Majstrovstvá Slovenska z tejto skupiny je Prešov, ktorý v nadstavbe získal 12 bodov. (rov)

Foto: Dominika Handzušová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM