Milan Jusko Krimi

Kamión to zapichol medzi medzi mosty a začal horieť!

Na diaľnici tesne pred vjazdom do Prešova v smere od Košíc sa dnes stala hrozivo vyzerajúca nehoda. Vodič kamiónu sa plne nevenoval riadeniu a narazil do zvodidiel, ktoré prerazil.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik, v čase okolo 05:30 h došlo na diaľnici medzi Prešovom a Košicami k dopravnej nehode ťahača Volvo s návesom. Podľa doterajších zistení sa vodič kamióna v plnej miere nevenoval riadeniu vozidla a z pravého jazdného pruhu prešiel do ľavého, kde narazil ľavou stranou kamióna do stredových zvodidiel, ktoré zničil.

„S vozidlom ostal stáť v strede mosta na stredových zvodidlách. Následkom nehody ťahač začal horieť. Požiar uhasili privolaný hasiči. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna.“ doplnil Džobanik.

Celková škoda sa odhaduje na 15.400,–€. (10.000,–€ – ťahač, 5.000,–€ – náves, 400 – zvodidlá NDS a.s.). Policajti uložili vodičovi na mieste blokovú pokutu 100,–€. Z dôvodu odstraňovania prekážky vytrovenou dopravnou nehodou bol ľavý jazdný pruh v mieste nehody v obidvoch smeroch jazdy uzatvorený. V pravých jazdných pruhoch v oboch smeroch v mieste nehody bola rýchlosť znížená na 60 km/h.

presov24/KRPZ video: Milan Jusko foto: Milan Jusko

 Kamión to zapichol medzi medzi mosty a začal horieť!
1
Galéria
nehoda_kamionu
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM