Martin Sýkora Hokej

Kamzíci na suchu: HK Poprad začal s prípravou, na prvom tréningu 25 hráčov

Tréneri privítali na prvom tréningu 25 hráčov, chýbalo viacero skúsených hokejistov, s ktorými vedenie rokuje. Letná príprava kamzíkov by mala prebiehať v domácich podmienkach.

Ilustračný obrázok k článku Kamzíci na suchu: HK Poprad začal s prípravou, na prvom tréningu 25 hráčov
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Zverenci trénerskej dvojice Marcel Ozimák – František Štolc sa zišli na zimnom štadióne v Poprade. Tréneri mali k dispozícii hráčov A-mužstva, ktorí už majú podpísané zmluvy na nasledujúci ročník doplnených o hráčov juniorského tímu s rokom narodenia 1996.

"Na prvom tréningu bolo 25 hráčov vrátane dvoch brankárov. Ide o väčšinu hráčov, s ktorými klub počíta na nasledujúcu sezónu, avšak absentovali ešte hráči z radov opôr, ktorým chýba už len podpis zmluvy a k mužstvu sa pridajú v tomto alebo v budúcom týždni,“ uviedol pre klubovú stránku tréner HK Poprad Marcel Ozimák.

Kormidelník popradského mužstva zdôraznil, že suchá príprava by mala slúžiť na prípravu organizmu na ťažkú sezónu. Ešte pred prvým spoločným tréningom absolvovali viacerí hráči charitatívny beh v Bratislave. Jeho princíp bol v tzv. pohyblivej cieľovej čiare. Koho na trati dobehla, pre toho sa preteky skončili.

"Behali sme najmä za druhých a verím, že pomôžeme dobrej veci. Všetci členovia nášho tímu podali solídny výkon a zároveň sa naladili na oficiálne odštartovanie letnej prípravy,“ uviedol riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM