Peter Handzuš Hokej

Kamzíci s dvojicou zahraničných hráčov

Do kádra HK AutoFinance Poprad prichádzajú dvaja legionári - slovinský obranca Sabahudin Kovacevic a fínsky center Joonas Koskinen.

Zadné rady kamzíkov prichádza vystužiť slovinský reprezentačný obranca, 25-ročný obranca Sabahudin Kovacevic. Vedenie HK AutoFinance Poprad sa so 190 centimetrov vysokým a 95 kg vážiacim bekom dohodlo na kontrakte do konca sezóny 2011/2012. Fyzicky dobre stavaný obranca prichádza do Popradu z dánskeho Herningu, kde v aktuálnej sezóne odohral 16 stretnutí s bilanciou 6 bodov (1+5). Okrem materských Jeseníc v minulosti pôsobil aj slovinskej Kranjskej Gore a talianskych Asiagu a Alleghe. Sabahudin Kovacevic je členom slovinskej reprezentácie, za ktorú odohral doteraz 16 stretnutí s bilanciou 8 bodov (3+5), vrátane šiestich duelov na Majstrovstvách sveta na Slovensku 2011.

Pod Tatry taktiež prichádza fínsky útočník Joonas Koskinen. 177 centimetrov vysoký a 82 kilogramov vážiaci center prichádza do Popradu na 1-mesačnú skúšku. Koskinen strávil takmer celú doterajšiu kariéru v materskej Tappare, ktoré doplnil angažmán vo fínskom HPK, Hokki, LeKi a Jokipojat.

Zdroj: Marián Barilla, hkpoprad.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM