Ľubomír Hudačko Krimi

V Poprade bolo rušno: V meste prebehli protidrogové razie!

V Poprade sa uskutočnili razie zamerané proti drogám! Pri domových prehliadkach a prehliadke motorového vozidla boli podľa polície nájdené u mladíkov sáčky so sušinou marihuany.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade bolo rušno: V meste prebehli protidrogové razie!
Zdroj: TASR

​Prešovský krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti troch Popradčanov, všetci vo veku 22 rokov.

„Jeden z obvinených zadovažoval od zatiaľ nezisteného zdroja marihuanu, ktorú predával druhému z obvinených. Ten ju následne prechovával doma, kde ju delili do sáčkov a ďalej predával. Aj on ju prechovával doma a ďalej predával,“ povedal hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik. Podľa Džobanika medzi kupujúcimi, ktorým dvaja obvinení Popradčania marihuanu predávali, mali byť aj osoby mladšie ako 18 rokov.

„Pri domových prehliadkach a prehliadke motorového vozidla boli nájdené sáčky so sušinou marihuany o celkovej hmotnosti 18,77 g. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť až 130 obvykle jednorazových dávok drogy. Vyšetrovateľ všetkých troch zadržal a po vznesení obvinenia umiestnil do cely policajného zaistenia. Zároveň na nich spracoval podnet na vzatie do väzby, s ktorým sa sudca stotožnil a v sobotu 18.1.2014 rozhodol o ich väzobnom stíhaní,“ dodal hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM