Tlačové správy

Kaviareň Faxcafé: V Poprade otvorili skôr ako v Bratislave

Začiatkom júla sa na ulici 1. mája v Poprade otvorila historicky druhá kaviareň FaxCafé. Tento unikátny koncept kaviarne spojenej s predajňou kancelárskych potrieb sme si museli ísť vyskúšať aj my.

Ilustračný obrázok k článku Kaviareň Faxcafé: V Poprade otvorili skôr ako v Bratislave
Zdroj: PR

FaxCafé si ľudia zamilovali

Hoci prvá kaviareň tejto značky vznikla iba pred pár mesiacmi, už sa o nej dá hovoriť ako o veľmi obľúbenej. Zamilujeme si ju aj my?

Naša popradská FaxCafé ponúka, rovnako ako trnavská, široký výber kávy od klasického espressa až po latte macchiato. Nesmie chýbať ani malý koláčik ku kávičke. Tento nápad, ako si spríjemniť čakanie na tlač či úpravu dokumentov pri káve, naozaj oceňujeme.

Náš tip: Zatvorte oči a vychutnajte si moment pokoja v moderne zariadených priestoroch ladených do neutrálnych zemitých farieb.

Vôni kávy Trieste sa nedá odolať

Ak ste si plánovali iba niečo narýchlo vytlačiť a odísť, vaše plány sa môžu razom zmeniť. Málokto odolá prenikavej vôni kávy Trieste, ku ktorej si môžete objednať aj lákavo vyzerajúce koláčiky.

„Väčšina zákazníkov prichádza v skupinkách, iní chodia osamote a listujú si knihu či pozerajú niečo na mobile,” hovorí čašníčka z FaxCafé. Do budúcna by si vedela predstaviť viac ľudí pracujúcich na notebookoch z barového sedenia pod oknami, čo je v západných krajinách veľmi obľúbený spôsob práce. Rýchly internet je v tejto kaviarni samozrejmosťou.

Trnava a Poprad dostali prednosť

Bratislavčania si na svoju kaviareň FaxCopy musia ešte pár mesiacov počkať. Spoločnosť FaxCopy sa totiž rozhodla otvoriť tieto jedinečné kaviarne najprv v Trnave a Poprade. Na Slovensko tak zjavne prichádza éra multifunkčných kaviarní, v ktorých vám okrem kávičky naservírujú aj tlačenie, laminovanie, rezanie či viazanie dokumentov. :)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

KAVIAREŇ FAXCAFÉ. V POPRADE SKÔR NEŽ V BRATISLAVE!
3
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM