Martin Sýkora Správy

Kežmarská nemocnica má nového riaditeľa: Šéfovať jej bude Viktor Halíř

Novým riaditeľom Nemocnice Dr. Vojtecha Alexandra, n. o., v Kežmarku sa stal Viktor Halíř a predsedom správnej rady bude Milan Gacík.

Ilustračný obrázok k článku Kežmarská nemocnica má nového riaditeľa: Šéfovať jej bude Viktor Halíř
Zdroj: TASR

Samospráva bude mať v nemocnici väčšiu rozhodovaciu právomoc. Rozhodli o tom poslanci na svojom ostatnom (3.11.) zasadnutí. Návrh niektorých poslancov prenajať nemocnicu na 20 rokov spoločnosti PP Partnership, s. r. o,, ktorá ju riadi, neprešiel.

Kežmarská nemocnica po zmenách vo vedení aj naďalej pracuje a poskytuje všetky úkony, ktoré poskytovať má. Nový riaditeľ nemocnice Viktor Halíř uviedol, že zdravotná starostlivosť pokračuje v nemocnici tak, ako bola doteraz naladená. „Procesy, ktoré sa tu za posledné roky udiali, budú pokračovať. Mojou snahou je manažérsky riadiť nemocnicu a zabezpečiť minimálne takú starostlivosť, aké je tu teraz. Chcem, aby to tu napredovalo a rozvíjalo sa to ďalej,“ priblížil nový riaditeľ nemocnice Halíř.

Viktor Halíř vyštudoval Vysokú školu ekonomickú v Bratislave, 14 rokov pôsobil v neštátnom zdravotníckom sektore v Bratislave ako výkonný riaditeľ, riaditeľom bol aj vo zvolenskej nemocnici, ako i v Dopravnej zdravotnej službe v Bratislave. Naposledy pracoval ako projektový manažér v neziskovej organizácii Harmónia života v Bratislave zameranej na seniorov s Alzheimerovou chorobou.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM