Pavol Hrabovský Kultúra

Kino Tatran sa otvára v špeciálnom režime: Pozrite filmový PROGRAM

Život na Slovensku sa pomaly vravia do normálu. Povolili otvorenie kultúrnych podujatí, pričom svoje brány otvára aj popradské kino Tatran .

Ilustračný obrázok k článku Kino Tatran sa otvára v špeciálnom režime: Pozrite filmový PROGRAM
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Kino Tatran oznámilo, že na základe opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v súvislosti s uvoľnením podmienok organizovania hromadných podujatí, obnovuje prevádzku kina od 1. júna 2020, za dodržania stanovených pokynov.

Nariadenia ÚVZ SR

Diváci budú musieť v divadlách, kinách, počas koncertov či iných umeleckých predstavení sedieť tak, aby dodržali dvojmetrové rozstupy. Dvojsedačku alebo dve sedadlá vedľa seba môžu prevádzkovatelia predať iba na požiadanie, a to pre rodinných príslušníkov alebo pre partnerov. Vyplýva to z opatrenia ÚVZ SR, ktoré nadobudlo účinnosť. Pred každým predstavením musia prevádzkovatelia dezinfikovať dotykové plochy, ako sú kľučky, držadlá či pulty. Predaj a konzumácia pokrmov a nápojov je zakázaná. Zrušiť sa musia všetky miesta na sedenie vo foyeroch.

Najbližší program

Kino otvára presne na deň detí, 1. júna 2020, animovaným filmom – Medvedíci Bonnie: Cesta do praveku. V tento teň si na svoje prídu aj milovníci gangsteriek s talianskym filmom – Prvý zradca. Vo štvrtok a piatok si môžete vychutnať príbeh ženy, matky, manželky a vedkyne, Marie Curie-Sklodowskej – vo filme Radioactive. V sobotu a v nedeľu zabaví malých aj veľkých Ježko Sonic, kým dospelé publikum napumpuje adrenalínom akčný film – Boodshot.

  • Pondelok 1.6. 2020 o 16:30 hod. – Medvedíci Bonnie: Cesta do Praveku
  • Pondelok 1.6. 2020 o 19:00 hod. – Prvý zradca
  • Štvrtok 4.6. 2020 o 19:00 hod. – Radioactive
  • Piatok 5.6. 2020 o 19:00 hod. – Radioactive
  • Sobota 6.6. 2020 o 16:30 hod. – Ježko Sonic
  • Sobota 6.6. 2020 o 19:00 hod. – Bloodshot
  • Nedeľa 7.6. 2020 o 16:30 hod. – Ježko Sonic
  • Nedeľa 7.6. 2020 o 19:00 hod. – Bloodshot

Pokyny pre návštevníkov

V rámci návštevy kina je potrebné dodržať niekoľko bezpečnostných opatrení, o ktorých nás informovala manažérka kina, Ľubomíra Olejárová: „Pri vstupe sa návštevníci podrobia dezinfekcií rúk. Vstup je povolený len s rúškom. Momentálne predávame lístky na voľné sedenie, kedy návštevníkov usádza jedna z prítomných uvádzačiek. Na základe našej kapacity, obsadzujeme každé tretie kreslo v rade a rovnako aj každý tretí rad. Rodiny a páry môžu sedieť vedľa seba, nakoľko bude zachovaný predpísaný odstup.“ Kino dbá aj na dodržiavanie vetrania sály a dezinfekcii priestorov wc:

„Dôkladné vetranie bude prebiehať pred aj po každom premietaní, rovnako ako dezinfekcia toaliet, ktorá bude prebiehať každú hodinu.“

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM