Webnoviny - Rôzne

Konal sa prvý kasting ďalšej série Česko Slovensko má talent

Nový ročník talentovej šou Česko Slovensko má talent odštartoval v nedeľu 1. mája prvým kastingom v Prahe, na ktorom sa predstavilo približne 500 adeptov a nechýbali ani moderátori Martin "Pyco" Rausch a Jakub Prachař. Na konkurz sa prišli

Ilustračné foto. Foto: SITA/Ľudovít VaniherBRATISLAVA 2. mája (WEBNOVINY) – Najmladšou účastníčkou pražského kastingu bola iba dvojročná Sofia, ktorá prišla na konkurz ešte v detskom kočíku v sprievode svojej matky Evžénie.

Tá svoju dcéru iba pred niekoľkými dňami prestala kojiť a na kastingu predviedli brušný tanec. "Sofinka začala tancovať, keď mala rok. Sama robím brušné tance a tak to zrejme odpozerala odo mňa,“ prezradila hrdá mamička. Ďalšie výrazné vystúpenie predviedlo duo Crazy Breakers, ktoré svoj tanečný štýl prirovnáva ku Kámasútre. Duo tvoria Petr a Iveta, pričom obaja sú majstrami Českej republiky v breakdance.

Režisér projektu Jeffo Minařík prezradil, že po minuloročných skúsenostiach sa tvorcovia rozhodli už pri kastingoch zvýšiť dôraz na kvalitu vystúpení. "Veľkú časť účastníkov kastingov sme si priamo pozvali po oslovení kastingovými agentúrami a na základe tipov, ktoré sme dostali. Z prihlásených sme si vybrali iba čísla, ktoré by mali šancu zaujať. Zaujímavosťou je, že už teraz sa nám prihlásili zaujímavé talenty zo zahraničia, šou Got talent tak čoraz viac prekračuje hranice krajín, v ktorých sa práve vysiela,“ uviedol Minařík.

"Rozhodli sme sa dať väčší priestor divadelným kolám, ktorých bude osem, semifinálové kolá budú tri a všetko vyvrcholí veľkým finále o 100-tisíc eur a angažmán v Las Vegas,“ prezradil generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský. Kasting z šou Česko Slovensko má talent bude pokračovať 7. mája v Brne, na televízne obrazovky sa súťaž dostane na jeseň. Agentúru SITA informoval vedúci PR oddelenia televízie JOJ Jozef Gogola.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM