Krimi

Konanie, z ktorého budete krútiť hlavami: V Poprade ktosi postriekal odstavené autá zelenou farbou!

Konanie v našom meste, z ktorého budete krútiť hlavami! Odstavené osobné auta ktosi v Poprade postriekal zelenou farbou!

Ilustračný obrázok k článku Konanie, z ktorého budete krútiť hlavami: V Poprade ktosi postriekal odstavené autá zelenou farbou!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Dve autá boli zaparkované na Tomášikovej ulici a dve na Ústecko – Orlickej ulici. „Počas noci z utorka na stredu prechádzal páchateľ týmto ulicami, pričom ako prvú poškodil Škodu Rapid na parkovisku na Tomášikovej ulici pred bytovým domom. Sprejom nastriekal na ľavom zadnom blatníku pás zelenej farby,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Ako policajný hovorca ďalej uviedol, pred obytným domom poškodil Škodu Octavia, na ktorej postriekal ľavý predný blatník. Podľa jeho slov nasledovali autá na Ústecko – Orlickej ulici, kde pred obytným domom postriekal zeleným sprejom osobné auto Renault Fluence.

„Pred ďalším obytným domom mu za obeť padlo Audi A4, kde na dverách úložného priestoru nastriekal pás zelenej farby a taktiež postriekal tabuľku s evidenčným číslom,“ dodal Džobanik s tým, že celkové škody boli predbežne vyčíslené na 966 eur.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM