Jakub Forgács Krimi

Kopy do tela a krik o pomoc... Pozrite si, ako vystrájala tínedžerka (16) s mladíkom (14) na stanici!

Dvom mladým tínedžerom (16 a 14) vzniesli obvinenie pre zločin lúpeže. Dievča a chlapec podľa slov polície v priestoroch železničnej stanice chceli ukradnúť bicykel mužovi (50), a keď im ho nechcel dať, pustili sa do neho kopancami!

Ilustračný obrázok k článku Kopy do tela a krik o pomoc... Pozrite si, ako vystrájala tínedžerka (16) s mladíkom (14) na stanici!
Zdroj: TASR

Popradský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže voči dievčaťu (16) a chlapcovi (14), ktorí obaja pochádzajú z obce Stráne pod Tatrami v okrese Kežmarok. „V sobotu večer sa v priestoroch železničnej stanice Tatranská Lomnica dohodli, že vojdú do čakárne, kde sedel na lavičke muž (50) a ukradnú mu horský bicykel, ktorý držal pred sebou. Mužovi krátko predtým odcudzili batoh s cukrovinkami,“ informoval prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Okolo 20:30 k nemu podľa slov hovorcu obaja pristúpili a snažili sa mu z rúk vytrhnúť bicykel. „Keďže ho rukami silne držal a nechcel pustiť, obvinená udrela muža päsťou do ramena a obaja sa mu vyhrážali, že ak im bicykel nedá, tak ho dokopú. To aj urobili a poškodeného, ktorý sa medzitým zasunul na zem, niekoľkokrát kopli do tela,“ pokračoval Džobanik.

„Prepadnutý muž ani vtedy bicykel nepustil a kričal o pomoc a to až do príchodu hliadky železničnej polície, ktorá oboch útočníkov zadržala,“ dodal hovorca so slovami, že prepadnutý muž neutrpel žiadne zranenia a obvinená dvojica je stíhaná na slobode.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM