Martin Sýkora Krimi

Krádež v popradskom obchodnom centre: Za CD, alkohol a hračku za mreže

Popradskí policajti obvinili z prečinu krádeže 50-ročnú ženu z Popradu. Žena prišla si na krádež vybrala pondelkové dopoludnie a jeden z popradských obchodných domov.

Ilustračný obrázok k článku Krádež v popradskom obchodnom centre: Za CD, alkohol a hračku za mreže
Zdroj: TASR

50-ročná žena z predajných regálov v pondelok (2.10.) na ploche zobrala CD skupiny Kandráčovci, dve fľaše alkoholu, umelú hračku Dinosaura a tento tovar si vložila do kabelky, ktorú mala uloženú v nákupnom vozíku.

„Pri prechádzaní pokladničnou zónou počas platenia za iný tovar z nákupného vozíka, uvedený ukrytý tovar v kabelke nepriznala a prešla cez pokladničnú zónu bez zaplatenia uvedeného tovaru. Za pokladničnou zónou bola prichytená pracovníkom bezpečnostnej služby,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Zlodejka sa podobného činu nedopustila prvýkrát. Poslednej krádeže sa dopustila aj napriek tomu, že za obdobný čin bola v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutá uložením blokovej pokuty za priestupok proti majetku. „Obvinená žena bola umiestnená do cely policajného zaistenia a stíhaná je v super rýchlom konaní,“ dodal Džobank.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM