Michala Halásová Kultúra

Kraj chce podporiť cestovný ruch: Aha, akú zaujímavú súťaž vymyslel...

Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska a Prešovský samosprávny kraj vyhlásil fotografickú súťaž pod názvom Dovolenka v Prešovskom kraji. Chce tak podporiť domáci cestovný ruch.

Ilustračný obrázok k článku Kraj chce podporiť cestovný ruch: Aha, akú zaujímavú súťaž vymyslel...
Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom súťaže je podpora cestovného ruchu, prezentácia krás nášho kraja, zvyšovanie návštevnosti atraktivít v našom kraji a v neposlednom rade podpora domáceho cestovného ruchu. „Chceme „vyprovokovať“ obyvateľov nášho kraja, ale aj návštevníkov z celého Slovenska navštíviť náš kraj a objavovať jeho krásy. Fotografie krás prírody, histórie a kultúry poznáme všetci. Chceme aby sa formou dokumentárnej fotografie prezentovali aktivity, netradičné miesta a zážitky pri trávení voľného času v Prešovskom kraji,“ uviedla hovorkyňa PSK Veronika Fitzeková.

Témy fotografií sú jasné: Voda nás láka, Za zeleňou a čerstvým vzduchom, Adrenalín a iné „kafé“, Objavujeme históriu a kultúru a Niečo špeciálne. Konečný termín zasielania fotografií je 15. september 2013.

Všetky fotografie budú priebežne uverejňované na webovej stránke Krajskej organizácie cestovného ruchu Severovýchod Slovenska a Prešovského samosprávneho kraja. „Súťaž bude vyhodnotená pri príležitosti osláv Svetového dňa cestovného ruchu koncom septembra 2013. Z vybraných fotografií bude zostavená výstava, ktorá bude sprístupnená verejnosti na Úrade PSK,“ upresnil Martin Janoško, výkonný riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Podmienky súťaže a ďalšie informácie uverejňuje Prešovský samosprávny kraj na svojej webstránke.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM