Monika Földešiová Rôzne

Kúp kvet, vyznaj lásku a vyhraj

14. február, deň sv. Valentína, je sviatok všetkých zamilovaných. Zaľúbenci po celom svete sa na Valentína obdarúvajú rôznymi pozornosťami, vyznávajú si lásku či chodia na romantické večere.

(PR) Valentínsky sviatok je priam stvorený na obdarovávanie tých, na kom nám záleží. Aj preto spoločnosť Kvety sk k tejto príležitosti pripravilia pre svojich zákazníkov množstvo zliav, nekonečných a originálnych možností, ako svojej drahej polovičke tento deň ešte viac spríjemniť. Vybrať si môžete z množstva rôznorodých kytíc, vôni pre neho i pre ňu, na stránke nájdete dokonca aj niekoľko sladkých pokušení. Pre náročnejších a výhry chtivých pripravila spoločnosť Kvety.sk aj súťaž o víkendový pobyt. Tak neváhaj, klikni a nechaj sa naplno uniesť valentínskou atmosférou. http://www.kvety.sk/index.php?…

Spravodajský portál Poprad24 dáva do pozornosti všetkým zaľúbencom, ktorí by radi verejne vyznali lásku svojmu partnerovi či osobe, na ktorej im veľmi záleží a možno o tom ani nevie, možnosť zasielať svoje vyznania, básničky, vlastnú tvorbu a samozrejme aj spoločné fotografie do našej redakcie. Tie najzaujímavejšie a najoriginálnejšie uverejníme 14. februára na našej stránke aj s pripojenou fotogalériou so spoločnými fotografiami zamilovaných párikov. Všetky svoje odkazy a fotky môžete zasielať na mailovú adresu poprad@global24.sk do 13. 2. Nezabudnite uviesť svoje meno a meno toho či tej, ktorým je odkaz určený (postačia krstné mená), aby ste si ich našli pod svojim odkazom.

Sledujte nás a možno sa tu na svätého Valentína nájdete práve vy!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM