Peter Handzuš Rôzne

Letisko Poprad - Tatry nebude v zime opustené

Ruský touroperátor DeVisu začal predávať zimné zájazdy na Slovensko

Ruský touroperátor DeVisu rozbehol predaj zimných pobytových zájazdov na Slovensko. Zároveň sa postaral aj o zabezpečenie relevantnej charterovej dopravy ruských turistov na letisko Poprad-Tatry a vlakovej dopravy Moskva – Žilina. Zástupcovia touroperátora o tom informovali Slovenskú agentúru pre cestovný ruch (SACR).
Podľa informácií SACR patrí DeVisu k veľkým ruským touroperátorom so špecializáciou na krajiny strednej a východnej Európy. Pre zimnú sezónu 2010/2011 pripravil pre svojich klientov lyžiarske pobyty na Slovensku v prijateľných cenových reláciách.
Tejto novej spolupráci však predchádzala séria rokovaní a podujatí, pričom prezentácia o zime 2010/2011 v SR sa uskutočnila na základe žiadosti vedenia spoločnosti DeVisu. Nedávno tak SACR zorganizovala (25.10.) v priestoroch Slovenského domu v Moskve prezentačné podujatie pre touroperátora DeVisu a turistických agentov, ktorí pôsobia na trhu SR. Zahraničná zástupkyňa SACR v Ruskej federácii Ľubica Alušicová v rámci odborného stretnutia im predstavila atraktívne zimné turistické produkty SR. Zástupcovia cestovných kancelárií (CK) sa oboznámili s ponukou top slovenských lyžiarskych stredísk, ich ubytovacími kapacitami a možnosťami výletov do okolia. Výsledkom týchto aktivít bolo, že touroperátor DeVisu zaradil do svojho zimného katalógu lyžiarske pobyty na Slovensku, a to v Nízkych a Vysokých Tatrách, kúpeľné pobyty a detské tábory.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM