Peter Handzuš Rôzne

Leto v AquaCity finišuje. Pripravte sa na super akcie

Ak chcete zažiť leto v AquaCity, je najvyšší čas. Ešte jednu augustovú sobotu môžete vidieť program Celebrity v AquaCity. Návštevníkom sa predstavia Ladylicious a Robo Papp. Dievčatá sa už teraz môžu hlásiť do súťaže Miss AquaCity 2012.

Vydarené leto v AquaCity Poprad tentoraz spestrili prešovskí tanečníci zo skupiny Grimmy. Pre návštevníkov to bola malá predohra pred hlavnou akciou leta – festivalom Dohoda.

Šancu vidieť vystupovať celebrity naživo máte ešte v sobotu 25. augusta. Zaspievať príde Robo Papp a tancovať budú tanečníčky z Ladylicious.

Pre rodiny s deťmi je 2. septembra prichystaná Megazatváračka, počas ktorej budu mať deti (v sprievode dospelého) vstup do AquaCity za 1 euro. Na malých návštevníkov tu budú čakať maskoti lev Alex, Mickey Mouse a Minnie, či Woody z Toy Story.

AquaCity Poprad bude pokračovať v rôznych akciách pre návštevníkov aj v následujúcich mesiacoch.

Už teraz sa môžu slečny hlásiť na kastingy miss@aquacity.sk (miss@aquacity.sk) 2. ročníka súťaže krásy Miss AquaCity 2012. Kastingy budú prebiehať už 2. a 9. septembra. Viac informácii sa dozviete z videosprávy.

Poprad24 Foto: mediaportal.biz Video: Peter Handzuš

Leto v AquaCity finišuje. Pripravte sa na super akcie
1
Galéria
aqua18082012
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM