Peter Handzuš Hokej

LEV možno prišiel aj o Bartečka

Okrem prehry v Moskve zrejme HC Lev prišiel aj o útočníka Ľuboša Bartečka.

Podobný zápas ako v Chabarovsku, odohrali vo štvrtok hokejisti HC Lev Poprad aj proti Dinamu Moskva. Tak, ako proti Amuru vyhrali prvú tretinu, rovnako tak aj proti Dinamu, v oboch súbojoch ale odchádzali z ľadu s prehrou 1:4.

Tréner Popradu Radim Rulík po jeho skončení konštatoval, že stretnutie dobre začali a podarilo sa im aj skórovať. „Potom však domáci pridali na obrátkach a my sme s nimi už nestíhali. Navyše sa k tomu pridalo aj veľa vylúčení a dvakrát sme v druhej i tretej tretine inkasovali a už sme neboli schopní kontrovať,“ citoval popradského trénera internetový portál Dinama.

Okrem prehry, ale zrejme HC Lev prišiel aj o útočníka Ľuboša Bartečka. „Strela ho zasiahla nad kolenom. Domáci obranca počas presilovky prudkou strelou trafil miesto, ktoré nie je až tak chránené. Ako na tom bude, sa však uvidí, až po vyšetrení,“ ozrejmil nešťastný moment zápasu Rulík.

Na otázku, že sa šíria reči o odchode ďalších hráčov z mužstva, Rulík stroho zareagoval: „Túto informáciu nemôžem nijako komentovať. Neviem o tom nič.“

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM