Peter Handzuš Hokej

Lev zrejme prišiel o Hunu, s menším zranením aj Mráz

Škvrnou na utorňajšom víťazstve hokejistov HC Lev Poprad na ľade Víťaza Čechov (3:0) bolo zranenie útočníkov Rudolfa Hunu a Richarda Mráza. Skúsenému Hunovi sa obnovilo zranenie kolena a Mráz pri svojej premiére v Kontinentálnej hokejovej lige zase

Tridsaťjedenročný Huna nastúpil v prvom útoku po boku kapitána Ľuboša Bartečka a Emila Lundberga, väčšiu časť zápasu však sledoval so zaľadovaným kolenom len ako divák. „Koleno som si poranil už na pondelňajšom tréningu. Napriek tomu som nastúpil, ale nemohol som sa poriadne odraziť, bolo to trápenie. Uvidíme, či sa to bude riešiť liekmi na potlačenie bolesti, alebo bude nutná operácia. V tejto sezóne ma žiaľ prenasleduje smola,“ smutne skonštatoval pre TASR.

Ešte len 18-ročný Mráz nastúpil na svoj prvý zápas v drese popradských Levov, pričom sa prezentoval solídnym výkonom. Radosť z víťaznej premiéry mu naštrbilo seknutie po rukavici, ktoré mu spôsobilo zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenie. „Išiel som do súboja, bol tam kontakt aj sekera. Neviem, kedy sa mi to presne stalo. Zlomené by to nemalo byť, skôr to bude len vykĺbené,“ prezradil pre TASR.

Zverenci trénera Radima Rulíka sa po štvrtom triumfe v rade najbližšie predstavia vo štvrtok 2. februára na ľade Severstaľu Čerepovec. Účasť Hunu i Mráza v tomto dueli je otázna.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM