Martin Sýkora Správy

LSPP v Kežmarku od 1. apríla so zmenou: Bude v nových priestoroch

Lekárska služba prvej pomoci v Kežmarku mení svoje miesto. Od apríla ju pacienti nájdu na inom mieste, ako je tomu dnes. Službu zabezpečia Popradčania.

Ilustračný obrázok k článku LSPP v Kežmarku od 1. apríla so zmenou: Bude v nových priestoroch
Zdroj: Nemocnica Poprad

Prvá pomoc na inom mieste

Lekársku službu prvej pomoci (LSPP) pre dospelých v okrese Kežmarok bude od 1. apríla 2017 zabezpečovať Nemocnica Poprad, a.s., v priestoroch Polikliniky na Hviezdoslavovej 27 v Kežmarku. LSPP nájdu pacienti na prízemí polikliniky, v priestoroch, ktoré v dopoludňajších hodinách slúžia Ortopedickej ambulancii (vpravo od RTG pracoviska, v smere k Laboratóriu chemickej biochémie a hematológie).

„Činnosť LSPP pre dospelých aj naďalej organizuje Nemocnica Poprad, a.s., v spolupráci so všeobecnými lekármi pre dospelých z okresu Kežmarok. Organizátor zabezpečuje komplexné poskytovanie zdravotných služieb, vrátane dopravnej zdravotnej služby,“ uviedla hovorkyňa popradskej nemocnice Sylvia Galajda.

Zubná pohotovosť aj pre iné okresy

Stomatologickú LSPP pre okresy Poprad, Kežmarok a Stará Ľubovňa zabezpečuje Nemocnica Poprad, a.s. „Ambulancia je otvorená v popradskej nemocnici a nájdete ju v budove hlavnej vrátnice na 1. poschodí – číslo dverí 102. Ordinačné hodiny zubnej pohotovosti sú počas víkendov a sviatkov od 9:00 do 12:00 hod.,“ informovala Galajda.

V čase zimných a letných prázdnin je stomatologická LSPP v prevádzke aj počas pracového týždňa v čase od 15:30 do 18:00 hod.

Zdroj: Nemocnica Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM