Monika Vengrínová Krimi

Desivá bitka na popradskej stanici: Mladíci zmlátili muža (49), dokopali ho na zemi!

V nedeľu skoro ráno podľa polície traja mladíci (15, 22, 23 ) v Poprade prepadli muža (49). Toho si vyhliadli vo vestibule železničnej stanice. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade už na páchateľov vzniesol obvinenie.

Ilustračný obrázok k článku Desivá bitka na popradskej stanici: Mladíci zmlátili muža (49), dokopali ho na zemi!
Zdroj: TASR

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa, obvinení si vyhliadli muža, od ktorého najskôr pýtali mobilný telefón a potom nabíjačku pod zámienkou, že si potrebujú zavolať. Oslovený muž nič z toho mladíkom neposkytol s tým, že nemá ani telefón, ani nabíjačku a odišiel z vestibulu smerom k mestskému parku.

Mladíci ho podľa polície nasledovali a začali pýtať od neho peniaze. Najstarší z obvinených muža napadol, sotil ho na zem a začal do neho kopať. K tomuto správaniu vyzval aj svojich „kamarátov“.

"Napadnutý muž si chránil svoj ruksak, v ktorom mal osobné veci, útočníci mu tieto veci vzali a ušli preč. Poškodený neutrpel pri útoku vážne zranenia a škoda, ktorú mu obvinení spôsobili krádežou bola vyčíslená na sumu 300 eur. Obvinení muži sú stíhaní na slobode,“ dodáva Migaľová.

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Poprade na Košičana vo veku 23 rokov a chlapcov vo veku 22 a 15 rokov pochádzajúcich z obce Spišské Bystré vznieslo obvinenie za spolupáchateľstvo zločinu lúpeže.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM