Pavol Krupka Rôzne

Made in Slovakia - od stredy v centre Popradu veľká prezentačná akcia

V dňoch od 1. augusta do 4. augusta 2012 v čase od 10.00 do 20.00 hod sa Námestie sv. Egídia zaplní vystavovateľmi z rôznych oblastí obchodu a služieb. Organizátori pre všetkých pripravujú aj kultúrne podujatia a rôzne možnosti zábavy.

Občianske združenie PRE MESTO, o. z., v spolupráci s mestom Poprad a združením Región Vysoké Tatry pripravuje spoločenskú, kultúrnu a výstavnú akciu „MADE IN SLOVAKIA“.

Ústrednou myšlienkou tohto podujatia je predstaviť Slovensko z pohľadu návštevníkov Tatier, či už domácich alebo zahraničných. V tomto období sa počet návštevníkov okolia Tatier odhaduje na 100 000 ľudí. Preto majú organizátori záujem zatraktívniť dovolenkárom čas, ktorý sa rozhodli stráviť v týchto dňoch v okolí Tatier a súčasne prilákať nových návštevníkov.

Cieľom akcie „MADE IN SLOVAKIA“, je naplniť námestie vystavovateľmi tak, aby bola zastúpená každá oblasť, ktorá určitým spôsobom charakterizuje Slovensko, a to od minulosti až po súčasnosť. Úmyslom je zastrešiť vystavovateľov z viacerých slovenských regiónov, reprezentujúcich Slovenskú „typickosť“.

Presný program si môžete pozrieť na stránke hlavného organizátora. Sprievodné kultúrne podujatia nájdete v našom kalendári.

Poprad24

MadeInSlovakia
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM