Pavol Hrabovský Kultúra

Majself, Tatrafest a skupina Arzén: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí

Víkend je konečne tu. Preto nestrácajte prehľad a nenechajte si ujsť to najlepšie z udalostí, ktorá vás tento víkend čakajú.

Ilustračný obrázok k článku Majself, Tatrafest a skupina Arzén: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Víkend sa bude opäť niesť v znamení udalostí, ktoré si môžete užiť v meste pod Tatrami. Bude to niektorí zo žiadaných koncertov, či uprednostníte pobyt pri vode? Inšpirujte sa redakčným výberom toho najlepšieho z nadchádzajúcich udalostí.

Arzén

16. júla o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Poriadny rockový koncert v Poprade a ešte k tomu zadarmo? Už tento piatok si v rámci Popradského kultúrneho leta, môžete užiť vystúpenie kapely Arzín. Kapela, začínala ako heavymetalové zoskupenie, našla svoj charakteristický zvuk v žánroch ako: rock, hard rock a folk rock. Nenechajte si ujsť zaujímavé hudobné spojenie, v ktorom vystupujú na pohľad nezlučiteľné svety.

Mickey a Minnie Mouse

17. júla o 13:00 hod., Aquacity Poprad

Obľúbený aquapark si pre návštevníkov pripravil množstvo zaujímavých atrakcii a bohatý program, ktorý vám dokáže spestriť pobyt pri vode. Tí najmenší sa túto sobotu budú môcť stretnúť s obľúbenými rozprávkovými postavičkami. Mickey a Minnie Mouse sa tešia na každého malého plavca, ktorý má rád rozprávky, dobrodružstvo a hlavne kopce dobrej zábavy. Postavičky, ktoré malých aj veľkých v objatí termálnej vody.

Chloe a trpaslíci

17. júla o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia Trpaslíci ovládnu sobotu na plátne, priamo na popradskom námestí. Animovaná rozpráva Chloe a trpaslíci sa prvýkrát predstaví na plátne v srdci Popradu. Chloe sa presťahuje do nového domu, ktorý je plný zvláštnych trpaslíkov a dejú sa v ňom čudné veci. Všade miznú predmety, trpaslíkovia sa premiestňujú a tajomné tiene sa pohybujú po dome. Chloe zisťuje, že trpaslíci sú v skutočnosti živí! Musia ochrániť dom pred čudesnými príšerami z inej dimenzie.

Majself

17. júla o 21:00., Surprise Študentská párty v Poprade je vždy zárukou kvalitnej zábavy. Tentokrát dostane študentský dav do varu Majself, ktorý prichádza s tým najlepším z jeho tvorby. Nenechajte si ujsť skladby, ktoré vás rozhodne nenechajú chladnými. Ako podpora sa predstavia mestu známi dj-i Schnappi a Roberto. Párty so silnou zostavou, na ktorú sa rozhodne oplatí dôjsť.

For Kids – Sranda Banda

18. júla o 13:00 hod., Aquacity Poprad

Nedeľa v aquaparku bude opäť patriť deťom. Sranda banda prichádza do popradských bazénov s bruchovraveckou šou, ktorá zaujme malých aj veľkých. Tešiť sa môžete na viacero zvieratiek, ktoré vás pobavia svojimi postrehmi, či vtipnými hláškami. Horúcu nedeľu pri bazéne vám tak spríjemní program, ktorý sa rozhodne oplatí vidieť.

Slovak Tango

18. júla o 15:00 hod., Námestie sv. Egídia

Chceli by ste sa niekedy presunúť do minulosti? Spomínate na časy, ktoré už su dávno za vami? Sondu do minulosti ponúkne skupina Slovak Tango, ktorá vám svojim repertoárom pripomenie obdobie 30.- 50. rokov minulého storočia. Nenechajte si ujsť predstavenie, ktoré nejedného pamätníka nenechá chladným. Jedinečný promenádna nedeľa, ktorú si rozhodne nemôžete nechať ujsť.

Nenechajte si ujsť ani toto podujatie za bránami Popradu:

Tatrafest Streetball 2021

17. júla 16:00 hod., Areál Iskra Arény Svit

Basketbalový klub Iskra Svit prichádza s tradičným basketbalovým turnajom, ktorý sa uskutoční túto sobotu. Turnaj je prístupný širokej verejnosti a súťažiť sa bude vo všetkých vekových kategóriách. Veľkým plusom je aj fakt, že turnaja sa môžu zúčastniť aj neregistrovaní hráči. Tak neváhajte a zaregistrujte sa. Zostavte najlepší tím a vyhrajte vecné ceny. . Nebude chýbať ani kultúrny program, v ktorom sa vám predstavia interpreti ako: Kali & Peter Pann, Smola a Hrušky, Bystrík Banda a Vetrofka.

Ako vyzeral koncert Medial Banana v Poprade? Pozrite si ho v priloženej galérií.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Medial Banana naživo v Poprade!
13
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM