Peter Handzuš Rôzne

Majstrovstvá SR v latinskoamerických tancoch - vyhodnotenie súťaže

V sobotu 19. februára sa v Aréne Poprad uskutočnia Majstrovstvá Slovenskej republiky v latinskoamerických tancoch. Vyhrajte celodenné vstupy pre dve osoby a príďte si urobiť do Popradu oneskoreného Valentína.

Tanečné štúdio Super Poprad a Slovenský zväz tanečného športu vás pozývajú na Majstrovstvá Slovenskej republiky v latinskoame­rických tancoch, ktoré sa uskutočnia 19. februára v Aréne Poprad. Hosťami podujatia bude spevák Samuel Tomeček a tanečná skupina TK Uni Dance. Viac v rozhovore s hlavným organizátorom súťaže, Jozefom Solusom.

Ak chcete vyhrať celodenný vstup pre dve osoby na tieto Majstrovstvá SR v latinskoame­rických tancoch, napíšte nám na emailovú adresu poprad@global24.sk odpoveď na súťažnú otázku: Kedy sa naposledy konali v Poprade Majstrovstvá SR v latinskoame­rických tancoch? Vaše odpovede posielajte do štvrtka 17. februára a nezabudnite uviesť telefonický kontakt, aby sme vám mohli včas doručiť vaše vstupy.

Vyhodnotenie súťaže:

Dva celodenné vstupy na Majstrovstvá SR v latinskoame­rických tancoch od redakcie Poprad24 a Tanečného štúdia Super Poprad vyhrávajú:

Eva Hybenová Eva Mrázová Ing. Iveta Garbinská

Blahoželáme a prajeme príjemne strávenú sobotu v Aréne Poprad.

Majstrovstvá SR v latinskoamerických tancoch - vyhodnotenie súťaže
1
Galéria
MajstrovstvaLatinoPP
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM