Monika Gécziová Rôzne

Malá, skladná a veselá: Mia po smrti svojej majiteľky čaká v útulku na novú šancu

Po smrti majiteľky sa fenočka Mia a jej mamina Dafné dostali do útulku vo Švábovciach. Tu obe psie dámy zachránili od hroziaceho utratenia. Teraz čakajú na nové domovy.

Ilustračný obrázok k článku Malá, skladná a veselá: Mia po smrti svojej majiteľky čaká v útulku na novú šancu
5
Galéria
Zdroj: OZ Cesta za domovom

Mia prišla do útulku vo Švábovciach so svojou maminou Dafné. Po smrti ich majiteľky ich chcel jej manžel utratiť. „Našťastie sa nič zlé nestalo a teraz už len čakajú na ten správny domov,“ vysvetlila Lenka Zolnierčiková, predsedníčka OZ Cesta za domovom.

Fenka Mia má približne 3,5 roka, dobre sa znáša s inými psíkmi aj s mačičkami. „Je to úžasná fenočka, malá, hravá nezbednica, ktorá keď od niekoho niečo veľmi chce, neustále „rozpráva“,“ smeje sa Lenka s tým, že Mia je maličká jako jazvečík, skladná a veselá.

„Miluje schúliť sa na gauči a pozorovať svojich milovaných ľudí. Je to dobrý psík, ktorý si zaslúži dostať šancu,“ prihovára sa za fenku predsedníčka OZ a dodáva, že Mia pôjde do nového domova kompletne očkovaná, čipovaná aj kastrovaná. V prípade záujmu o adopciu môžete napísať správu na adresu info@cestazadomovom.sk alebo cez facebookovú stránku združenia.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM