Peter Handzuš Hokej

Malý zázrak popradských hokejistiek. Majsterky spoznáme budúcu sobotu

Popradčanky dokázali aj v druhom domácom zápase vyhrať nad silnou Spišskou Novou Vsou. Stav série vyrovnali na 2:2 a o tom, kto zdvihne nad hlavu majstrovskú trofej, sa rozhodne na ľade úradujúceho majstra budúci víkend.

Ilustračný obrázok k článku Malý zázrak popradských hokejistiek. Majsterky spoznáme budúcu sobotu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtý zápas finálovej série medzi Popradom a Spišskou Novou Vsou začali lepšie hosťujúce hráčky, ktoré v presilovke 5 na 3 zvýšili v závere prvej tretiny skóre na 2:0 z ich pohľadu.

Skvelý obrat v podaní domácich hráčok sa podaril v úvode druhej tretiny, keď v rozpätí troch minút dala Žitňanská dva a Gorecká jeden gól. Hosťujúce hráčky ešte v druhej tretine vyrovnali a tak sa v záverečnom dejstve začínalo odznova. V 51. prvej minúte nakoniec o tom, že finálová séria sa vráti naspäť do Spišskej Novej Vsi, rozhodla Popradčanka Staroňová.

HK Poprad – HC Spišská Nová Ves 5:4 (0:2, 3:1, 2:1)
Góly: 21. Žitňanská (Džurňáková, Országhová), 22. Žitňanská (Drdáková, Danková), 24. Gorecká, 41. Gorecká (Obercianová), 51. Staroňová (Ištocyová Tatiana) – 15. Muchová (Sabolová, Kežmarská), 19. Sroková (Klimášová, Mikesková), 35. Muchová (Plencnerová, Sroková), 43. Kežmarská (Mikesková, Jurčová)

Príďte povzbudiť popradské hokejistky na posledný zápas

Rozhodujúci zápas finálovej série odohrajú Popradčanky v sobotu 22. marca o 17:00 na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi.

Klub je pripravený pre záujemcov zabezpečiť na tento zápas dopravu autobusom. Podľa informácii vedúceho mužstva Štefana Goreckého je zatiaľ zabezpečený autobus pre fanklub.

Ak chcete povzbudiť Popradčanky v záverečnom majstrovskom súboji a nemáte sa ako do Spišskej Novej Vsi dostať, kontaktujte Štefana Goreckého na tel. čísle 0907 949 687. V prí­pade dostatočného záujmu klub zabezpečí na sobotňajší zápas autobus. Naše dievčatá potrebujú na horúcom spišskom ľade vašu podporu!

Nezabudnite si pozrieť video :-)

Malý zázrak popradských hokejistiek. Majsterky spoznáme budúcu sobotu
1
Galéria
Malý zázrak popradských hokejistiek. Majsterky spoznáme budúcu sobotu
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM