Ľubomír Hudačko Správy

Maratón Levočských vrchov bude s NOVINKOU: Odniesť si môžeme suvenír na celý život

Účastníci kategórie získajú voľný vstup na výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba a prehliadku so sprievodcom v Múzeu špeciálneho školstva.

Ilustračný obrázok k článku Maratón Levočských vrchov bude s NOVINKOU: Odniesť si môžeme suvenír na celý život
Zdroj: Unsplash.com

Už v sobotu 15. júla sa v bude v Levoči a jej okolí konať 8. ročník cyklopodujatia Škoda MTB Maratón Levočské vrchy. Mesto Levoča o tom informuje na svojej webstránke.

Jednou z noviniek je forma suvenírov, ktoré si účastníci môžu z akcie odniesť.

Organizátori z Cyklospiš zvolili netradičnú formu tzv. zážitkových suvenírov a darčekov, vďaka ktorým si pretekári domov odnesú spomienky a zážitky na podujatie, ktoré pretrvajú po celý život.

Zážitkový darček

„V rámci Cyklistických pretekov pre deti a rodinné tímy je pripravený zážitkový darček. Účastníci kategórie získajú voľný vstup na výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba a prehliadku so sprievodcom v Múzeu špeciálneho školstva,“ pozýva na podujatie mesto Levoča.

Pri registrácií dostanú náramok, ktorým sa počas dvoch dní môžu na spomínaných miestach preukázať.

Pre deti budú v tento deň pripravené aj skákacie atrakcie, čitateľský kútik, tvorivá dielnička, hry, cukrová vata aj občerstvenie.

Vstup na vežu

„Organizátori mysleli aj na dospelých pretekárov Škoda MTB Maratónu, ktorí budú mať počas víkendu voľný vstup na výstup na Vežu Baziliky sv. Jakuba, ale aj do priestorov historickej radnice, v ktorej si na prvom poschodí môžu pozrieť expozíciu SNM – Spišského múzea v Levoči o histórii nášho mesta, ale aj novo obnovené prízemie radnice,“ doplnili ďalej z levočskej radnice.

Pripravená je pre nich aj prehliadka Domu Majstra Pavla. Cyklisti sa preukážu štartovným číslom.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM