Monika Vengrínová Rôzne

Medvede zaplavia Hrebienok: Megaúspešné detské podujatie bude tento rok dlhšie a atraktívnejšie

Ďalší ročník populárnych Medvedích dní na Hrebienku sa začína už tento štvrtok. Deti aj tí starší sa môžu tešiť na bohatý program, 13 divadiel a 24 medveďov, vrátane exotickej pandy.

Ilustračný obrázok k článku Medvede zaplavia Hrebienok: Megaúspešné detské podujatie bude tento rok dlhšie a atraktívnejšie
Zdroj: TASR

Najúspešnejšie detské podujatie organizované vo Vysokých Tatrách sa začína vo štvrtok 31. júla a končí sa v nedeľu 3. augusta. Tento ročník tak bude oproti predchádzajúcim o jeden deň dlhší a program ešte bohatší.

„Treba spomenúť nestarnúceho Majstra N, množstvo divadelných vystúpení, medvedí tanec deti naučí tanečná škola CreDance, už tradične nebude chýbať Andrej Bičan, prídu aj rozprávkoví vychovávatelia detí známi ako Maškrtníček, zahrá skupina Funny Fellows a samozrejme nebude chýbať FÍHA trala či Elá a Hop. Deťúrence sa môžu tešiť na premiéru predstavenia Bláznova čiapka. A rovnako ako po všetky predchádzajúce ročníky sa deťom oplatí priniesť si medvedíka, lebo ich čaká darček,“ uviedla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie Cestovného ruchu Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská. Pre deti je pripravená dobrá a zdravá strava a k dispozícií bude aj baby zóna, kde mamičky môžu nakŕmiť a prebaliť aj najmenšie ratolesti.

Organizátori sa na podujatie pripravili aj z hľadiska dopravy. Pozemná lanovka na Hrebienok bude jazdiť nepretržite, podľa potrieb a situácie. V Starom Smokovci bude inštalované aj dočasné dopravné značenie a je pripravená zmena organizácie dopravy.

„Doprava a parkovanie boli počas minulých rokov našou Achillovou pätou. Tento ročník sme v úzkej komunikácii s mestskou políciou aj s dopravnými policajtmi. Zároveň sme pripravili ďalšie dočasné parkovanie plochy aj s obsluhou. Jednoducho chceme rodinám zážitok z Tatier čo najviac vylepšiť, a aj preto sme tento rok pripravení. Podrobná mapka organizácie dopravy a parkovacích plôch je dostupná už od 28. júla na našej webovej stránke www.regiontatry.sk,“ doplnil Ján Mokoš, predseda predstavenstva Regiónu Vysoké Tatry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM