Monika Vengrínová Rôzne

Radnica má pre vodičov darček. Parkovanie bude zadarmo

Vianočné a novoročné sviatky v centre mesta Poprad budú pre motoristov ešte lákavejšie. Radnica sa rozhodla aj tento rok dať domácim i návštevníkom darček v podobe bezplatného parkovania na parkoviskách Mesta Poprad.

Ilustračný obrázok k článku Radnica má pre vodičov darček. Parkovanie bude zadarmo
Foto: Monika Vengrínová

Počas sviatkov bude centrum mesta dejiskom viacerých zaujímavých podujatí. Chýbať nebude tradičný živý betlehem, rôzne koncerty, na námestí je v prevádzke aj malá ľadová plocha. V snahe vyjsť v ústrety všetkým, ktorí sa rozhodnú stráviť sviatočný čas prechádzkou po námestí či návštevou niektorého zo spomínaných podujatí, rozhodla radnica tak ako minulý rok, že parkovanie bude bezplatné.

„Parkovať zadarmo môžu domáci i návštevníci od 17.12.2012 do 6.1.2013. K dis­pozícii budú mať všetkých 1100 parkovacích miest. Rampy na parkoviskách s bezobslužným rampovým systémom budú v tom čase vypnuté, rovnako tak aj parkovacie automaty. Bezplatné parkovanie bude možné už počas Vianočného jarmoku v dňoch 15.- 16.12.2012, vtedy však ešte podľa parkovacieho poriadku, ktorý umožňuje bezplatné parkovanie počas víkendov“, uviedol Peter Fabián zo Správy mestských komunikácií Poprad.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM