Peter Handzuš Správy

Mesto vyhlásilo súťaž: Chce logo na propagačné účely

Mesto Spišská Belá vyhlásilo súťaž na vytvorenia loga mesta, ktoré bude slúžiť na propagačné účely a bude umiestnené najmä na tričkách.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhlásilo súťaž: Chce logo na propagačné účely
Foto: Peter Handzuš

Podľa PR manažérky mesta Spišská Belá Alexandry Olekšákovej sa práve oblečením dá neverbálne vyjadriť to, čo ľudia cítia, s čím sa stotožňujú a kam patria. „Tričká budú slúžiť na reprezentačné účely pre hostí mesta, no zároveň aj pre našich obyvateľov a ľudí, ktorí sa cítia byť spätí so Spišskou Belou. Veríme, že prostredníctvom týchto tričiek môžu a budú chcieť ľudia vyjadriť to, že sa k nášmu mestu hlásia a patria k nemu,“ uviedla Olekšáková. Víťazné logo bude najskôr použité na oficiálnych mestských tričkách. Podľa Olekšákovej v prípade, že ľudí osloví, tak v budúcnosti bude logo publikované aj na iných predmetoch, ktoré reprezentujú mesto.

„Mesto sa s touto výzvou obracia na verejnosť práve z dôvodu, že veríme, že sa v nej nachádza množstvo skvelých talentov, ktoré budú vedieť dať našej myšlienke jedinečnú podobu. Chceme dať šancu na zviditeľnenie sa všetkým, ktorí majú záľubu práve v tvorbe podobných návrhov,“ informovala PR manažérka. Doplnila, že súťažný motív musí odzrkadľovať identitu mesta, spracovanie však nevyžaduje použitie jeho erbu.

Do súťaže sa môže podľa nej zapojiť každý, pričom nemusí byť obyvateľom mesta. Súťažiaci môže do súťaže poslať maximálne tri návrhy do 15. apríla. Víťaz okrem finančnej výhry získa aj darčeky od vedenia mesta.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM