Peter Handzuš Rôzne

Mestská polícia vo Vysokých Tatrách pripravila ďalšie zo svojich preventívnych podujatí

Mestská polícia (MsP) vo Vysokých Tatrách pripravila ďalšie zo svojich preventívnych podujatí pre deti. Tentoraz ide o dopravnú výchovu pre chlapcov a dievčatá z materských škôl v jednotlivých tatranských osadách.

Zástupca náčelníka MsP Vysoké Tatry Jozef Štefaňák informoval, že policajti pripravili pre detváky premietanie filmu Becepáčik, v ktorom sa hravou formou dozvedia, ako sa majú správať na cestách.
„Ďalej je pre nich pripravená prednáška na danú tému, reflexné predmety a magnetická tabuľa na dopravnú výchovu od sponzora,“ doplnil Štefaňák.
MsP Vysoké Tatry spolupracuje na projekte s oddelením BECEP na Ministerstve dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR a firmou na výrobu pneumatík.
Prednášky sa začnú v Materskej škole (MŠ) v Tatranskej Kotline v stredu 9. marca. Pokračovať budú o deň neskôr v MŠ v Novom Smokovci. Na budúci týždeň budú policajti prednášať v MŠ v Dolnom Smokovci, vo Vyšných Hágoch a v Tatranskej Lomnici. Preventívne prednášky na tému doprava sa skončia 22. marca.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM