Monika Vengrínová Kultúra

Mikuláš rozžiaril detské očká i vianočnú výzdobu v celom meste. Nechýbal ani tradičný ohňostroj

Na príchod Mikuláša sa každoročne prichádzajú pozrieť tisícky detí a ich rodičov. Aj tento rok so sebou priviedol rozprávkové postavičky i hudobného hosťa a symbolicky rozsvietil vianočnú výzdobu v celom meste.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš rozžiaril detské očká i vianočnú výzdobu v celom meste. Nechýbal ani tradičný ohňostroj
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Mikuláš na námestí je jedným z najobľúbenejších podujatí v Poprade. Ani tento rok si ho nenechali ujsť tisícky návštevníkov. Tí okrem Mikuláša, anjela a čerta privítali známe rozprávkové postavičky, ako sú Pat a Mat, Šmolkovia, Včielka Mája s Vilkom a Deduško Večerníček. Tanečný sprievod im robili deti.

V rámci programu vystúpil aj spevák Peter Cmorík. Mikuláš spolu s deťmi tiež rozsvietil vianočný stromček na námestí i vianočnú výzdobu v celom Poprade. Na záver nechýbal ani tradičný pyromuzikálny ohňostroj, po ktorom sa rozprávkové postavičky vybrali medzi deti a rozdali im mikulášske prekvapenia. Deti so svojimi rodičimi tiež mali možnosť odfotiť sa v rozprávkových ateliéroch.

.

Príchod Mikuláša 2013
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Príchod Mikuláša 2013
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM