Monika Vengrínová Rôzne

Milovníci štvornohých priateľov človeka si prídu na svoje: Hromadné venčenie psov v Poprade!

V Poprade sa chystá akcia, ktorá zaiste poteší všetkých milovníkov psov. Na sobotu si preto nerobte iný program, bude sa totiž venčiť vo veľkom.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci štvornohých priateľov človeka si prídu na svoje: Hromadné venčenie psov v Poprade!
Zdroj: Dnes24.sk

Veľké venčenie štvornohých priateľov človeka sa v prvý víkendový deň chystá v popradskom psom útulku. Z celodenného venčenia však budú mať najväčšiu radosť jednoznačne psíky, ktoré sú inak zatvorené v kotercoch.

„Psíky sa veľmi tešia na dlhé prechádzky, ale nepohrdnú ani dobrým pamlskom, granulkou, mäskom, či konzervou,“ uviedla organizátorka akcie Stanislava Hyrošová.

V útulku veľmi pomôžu aj obojky, vodítka, misky, či deky, nakoľko zima sa blíži a v útulku je ešte o čosi väčšia. Samotné celodenné venčenie sa uskutoční v sobotu 5.septembra od 8:00 do 16:00 hodiny v mestom útulku v Poprade. „Spojené bude i s brigádou, kde nám môžete pomôcť,“ vyzýva organizátorka.

V prípade, že by ste do útulku nevedeli potrafiť, alebo v akomkoľvek inom, môžete volať na telefónne číslo 0903 997 702. „Vopred ďakujeme za pomoc, už sa na vás tešíme,“ dodala Stanka.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM