Monika Vengrínová Kultúra

Mimoriadne krásny víkend si mnohí užívali v Aquacity. O zábavu sa postaral Suvereno a The Pastels

Leto ešte neskončilo a skutočne vydarený slnečný víkend trávilo mnoho Popradčanov i turistov v popradskom aquaparku, ktorý aj tento víkend praskal vo švíkoch. V rámci hudobného leta zaspieval Suvereno a tanečnú šou predviedli chalani z The Pastels. V nedeľu deti zabávali Piráti z Karibiku.

Ilustračný obrázok k článku Mimoriadne krásny víkend si mnohí užívali v Aquacity. O zábavu sa postaral Suvereno a The Pastels
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Celý august je veľmi dobré počasie, čo vidno aj v našom areáli. Máme tu veľmi vysokú návštevnosť, čomu sa veľmi tešíme, pretože potom tak vyzerá aj náš hviezdny letný program, ktorý dnes vyvrcholil najväčšou letnou akciou v Poprade, festivalom Fun rádio Dohoda prebiehajúcim vedľa nášho areálu. Zároveň v našom areáli vystúpil Suvereno a tanečná skupina The Pastels,“ hovorí marketingová manažérka Aquacity Poprad Lenka Chovancová.

Suvereno plánuje dovolenku i nový album

O skutočne výbornú atmosféru sa postaral známy raper Suvereno, ktorý svojimi najväčšími hitmi rozospieval i roztancoval množstvo návštevníkov. Tohtoročné leto si užíva tak, ako sa patrí. Jeho diár je nabitý koncertmi najmä na východnom Slovensku, a to hlavne odvtedy, ako sa vyjadril, že východ miluje. Po lete sa chystá zresetovať na dovolenku a koncom roka sa jeho fanúšikovia zrejme môžu tešiť i na nový album.

„Uvidím, keď sa vrátim z dovolenky, ako to budem cítiť. Keď sa budem cítiť na album, tak tento rok ho určite dám. V decembri. Mám rozpracovaný návrh, názov albumu, všetko, ale nechcem ešte odkrývať karty. Bude to však zase posunutie Alchymistu niekam inam, čiže zase tam bude cítiť progres. Zostanem ale verný svojmu poslednému rukopisu. Skrátka, také jednoduché pozitívne skladby s posolstvom a pre ľudí, empatické,“ prezrádza svoje najbližšie plány Lukáš Lacko alias Suvereno, ktorý chce na novom albume spolupracovať s novými interpretmi.

Bývalý futbalista Slovanu po pätnástich rokoch aktívneho športovania zavesil futbal na klinec a naplno sa venuje len hudbe. Šport mu ale chýba: „Poviem úprimne, minule som zistil, že do prdele, mne ten pohyb chýba. Na futbal si veľmi rád zaspomínam, ale teraz je už málo času. Je to ale o tom, nájsť si ho. Preto som si povedal, že tu si ho nájdem. Minimálne nejaké vodné športy, prípadne plážový futbal plánujem. Je to tu super. Aj sa mi tu perfektne hralo. Milujem Poprad a Tatry. Kedykoľvek idem z východného Slovenska z koncertu domov do Bratislavy, tak prespím v Tatrách a dám si výlet. Takže teraz som veľmi rád, že som spojil príjemné s užitočným,“ teší sa Suvereno.

The Pastel budú hľadať tanečný talent

Po raperovi patrilo pódium mladým chalanom, ktorých celé Slovensko pozná z talentovej šou, v ktorej sa v roku 2010 prebojovali až do finále a najnovšie i z reklamy najväčšieho slovenského mobilného operátora, The Pastels. „Reklama myslím si, vyšla celkom fajn, je to zábava. Človek, ktorý to vymyslel, to vymyslel veľmi kreatívne a pekne, nám sa to páči, takže sme spokojní,“ hovorí člen skupiny Ondro Antálek.

Chalani však nezaháľajú a už pracujú na ďalšom projekte. Aktuálne sami plánujú hľadať talent v novej tanečnej šou Move up, ktorá štartuje v septembri. „Budeme hľadať jedného tanečníka, ktorý bude pre nás zaujímavý. A myslím si, že je tam veľmi zaujímavá aj odmena, a to ako finančná, tak i vecná. Takže teraz všetky naše sily a aktivity, ktoré robíme, sú smerované k tomuto projektu,“ pozýva na kastingy všetkých tanečníkov, ktorí si myslia, že majú talent, Ondrej.

V sobotu príde Dominika Mirgová, Ladylicious a Jumbo Chicks

Budúci víkend sa môžete tešiť na Dominiku Mirgovú, tanečnú šou predvedú dievčatá zo skupiny Ladylicious a deti známe z talentovej šou Jumbo Chicks. V nedeľu tých najmenších čaká detská šou Hello Kitty.

Mimoriadne krásny víkend si mnohí užívali v Aquacity
40
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Mimoriadne krásny víkend si mnohí užívali v Aquacity
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM