Monika Vengrínová Rôzne

Miss Spiša pozná svoje víťazky: Z titulu sa teší aj Kežmarčanka Denisa (18)!

Súťaž Miss Spiša 2015 vyvrcholila veľkým finále. V tom si napokon titul kráľovnej krásy Spiša vybojovala Novovešťanka Tatiana. Bez titulu ale neodišla ani Denisa Rožárová z Kežmarku, ktorá sa napokon stala Miss sympatia. Aká bola jej reakcia na toto ocenenie?

Ilustračný obrázok k článku Miss Spiša pozná svoje víťazky: Z titulu sa teší aj Kežmarčanka Denisa (18)!
Zdroj: Dnes24.sk

19.ročník súťaže krásy na Spiši sa niesol v znamení príťažlivých dievčat a východniarskeho humoru. Michal Hudák zabával okrem publika aj porotu, ktorú tvorili známe osobnosti. Hudobným hosťom večera bola speváčka Kristína.

Deväť finalistiek súťaže krásy muselo prejsť okrem módnej prehliadky a prehliadky v plavkách aj cez rozhovor s moderátorom večera Michalom Hudákom a voľnou disciplínou, kde si každá musela vybrať jedného člena poroty.

Kežmarčanka Denisa Rožárová (18) si napokon vybojovala titul Miss sympatia. Titul Miss Spiša získala Tatiana Bazárová (17) zo Spišskej Novej Vsi, ktorú dekoroval minister vnútra Róbert Kaliňák a okrem množstva cien získala aj lukratívnu dovolenku na Floride. Prvou vicemiss sa stala Gabriela Zemančíková z Ružomberka a titul druhej vicemiss získala Alžbeta Lorencová z Hrabušíc.

„Titul Miss sympatia ma veľmi potešil a som rada, že som ho získala, aj keď som sa veľmi chcela umiestniť. Konkurencia však bola veľká. Samotná príprava na súťaž bola veľmi náročná, museli sme makať, nič však neľutujem. Získala som nové skúsenosti a spoznala som veľa nových ľudí. Víťazkám samozrejme gratulujem,“ uviedla Denisa po skončení súťaže s tým, že do budúcnosti by sa rada venovala modelingu a fitness.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM