Krimi

Mladík sa dostal do konfliktu s mužom a potom to prišlo: Drsná bitka v bare, mela pokračovala aj vonku!

Muži zákona boli povolaní do akcie. Devätnásťročný mladík sa podľa polície dostal v bare po štvrtej hodine ráno do konfliktu so 43-ročným mužom a došlo k bitke.

Ilustračný obrázok k článku Mladík sa dostal do konfliktu s mužom a potom to prišlo: Drsná bitka v bare, mela pokračovala aj vonku!
Zdroj: Policajný zbor SR

Popradský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva 19-ročného mladíka zo Svitu. Obvinený sa podľa slov polície v utorok v čase okolo 4:15 hodiny dostal do konfliktu so 43-ročným mužom zo Svitu. „Ten obvineného vyprovokoval tým, že ho ťahal za tričko a odstrkoval ho od seba. Obvinený ho následne fyzicky napadol a to tak, že do neho sotil a udrel ho päsťou do tváre, načo poškodený spadol na zem. Na zemi ho obvinený opakovane udieral päsťou do tváre a taktiež ho niekoľkokrát kopol do tváre a raz do brucha,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik s tým, že poškodený počas celého útoku ležal na zemi a útokom sa nebránil.

Policajný hovorca ďalej dodal, že mladík po chvíli od muža odstúpil, vyzliekol si tričko a prešiel k barovému pultu, pričom keď sa muž snažil postaviť, rozbehol sa a z rozbehu ho kopol do brucha a do tváre.

„Následne ho opätovne dvakrát kopol do brucha a jedenkrát do tváre. Svoju agresivitu vystupňoval až tak, že poškodeného vytlačil cez dvere baru von, kde útoky či už päsťou alebo nohou pokračovali a smerovali hlavne na životne dôležité orgány, konkrétne na hlavu a pokračoval aj napriek tomu, že sa poškodený aktívne nebránil. Zbitý muž utrpel zlomeninu nosových kostí a viaceré pomliaždeniny na tvári s dobou liečenia dva týždne,“ povedal D. Džobaník.

Obvineného zadržali privolaní policajti a po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Zároveň bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby. „Za prvotné napadnutie bol z prečinu výtržníctva obvinený aj 43 ročný poškodený, pričom stíhaný bude na slobode,“ dodal policajný hovorca.

foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM